Tiedote: Pyhännän keskusta nimesi Matti Leiviskän ehdokkaakseen maakuntavaaleihin

Keskusta.fi / Pohjois-Pohjanmaa / Suomeksi / Kunnat / Pyhäntä / Uutiset ja tapahtumat / Tiedote: Pyhännän keskusta nimesi Matti Leiviskän ehdokkaakseen maakuntavaaleihin
20.11.2017 14:54

Keskustan Pyhännän paikallisyhdistys nimesi syyskokouksessaan Matti Leiviskän ehdokkaakseen syksyllä 2018 pidettäviin maakuntavaaleihin. Historiantutkijana ja kyläaktiivina tunnettu Leiviskä lähtee vaaleihin teemalla: Menestyvä maakunta rakennetaan kylistä kaupunkeihin.

- Pohjois-Pohjanmaan maakunta tai Suomen valtio eivät pärjää, jos emme hyödynnä kaikkia voimavarojamme täysimääräisesti. Pyhännän kunta on hyvä esimerkki siitä, ettei paikkakunnan menestyminen ole kiinni koosta tai sijainnista, jos se voi hyödyntää omia vahvuuksiaan, Leiviskä toteaa.

Leiviskä uskoo, että tutkijan koulutuksesta ja kylätoimijan kokemuksista riittää ammennettavaa myös maakunnalliseen päätöksentekoon. Kuntapäättäjänä 32-vuotias Leiviskä on ehtinyt olla jo yhdeksän vuotta. Tällä hetkellä hän toimii mm. Pyhännän kunnanvaltuuston puheenjohtajana.

Keskustan Pyhännän paikallisyhdistys toimii maakuntavaaleissa Leiviskän tukiyhdistyksenä.

Lisätietoja:

Matti Leiviskä

040 754 4670