Ehdokaskoulutuksin kohti vaaleja

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 3.jpg
Keskusta.fi / Karjala / Suomeksi / Ajankohtaista / Uutiset / Ehdokaskoulutuksin kohti vaaleja
18.9.2012 0:00

Karjalan piirin valmistautuminen kunnallisvaaleihin jatkuu syyskuussa ehdokaskoulutuksin.


Karjalan piirin valmistautuminen kunnallisvaaleihin jatkuu syyskuussa ehdokaskoulutuksin. 17.9 koulutus pidettiin Parikkalassa, tiistaina 18.9 Savitaipaleella, keskiviikkona 19.9 Imatralla ja 20.9 Luumäellä ja Savitaipaleella.

Terveisinä voin kertoa, että Parikkalassa on monipuolinen 37 ehdokkaan lista. Parikkalan koulutuksessa keskustelu oli vilkasta, asiapitoista ja ajoittain sangen rätväkkää.

Savitaipaleella ehdokasjoukkojemme uusiutui paljon. Savitaipaleella mukaan ehdolle on asettunut neljä alle 30-vuotiasta. Savitaipaleen koulutuksessa avattiin jo hiukan äänihuulia kouluttaja Olavi Punkan johdolla. Vaali-innostus Savitaipaleella on selkeästi viriämässä.

Imatran ehdokaskoulutus oli 19.9. Vaikka Imatralla ehdokaslistamme on pienin, 15 ehdokasta, huomasin ilokseni kuinka monipuolinen joukko meillä on myös Imatralla kasassa. Savitaipaleella ja Imatralla kunnallisjärjestön vaaliohjelmaa jäätiin hiomaan koulutusosion päätyttyä.

Taipalsaaren koulutus järjestettiin jo maanantaina, 17.9. Kuulemani mukaan koulutus oli sangen onnistunut. Koulutustilaisuuden yhteydessä täyteltiin rivakasti ehdokaskaavakkeita.

Ruokolahden ehdokaskoulutus on ma 24.9, Rautjärven koulutus on su 30.9, Lappeenrannan koulutukset ovat pe 28.9 ja pe 5.10. Lappeenrannan molemmat koulutukset ovat sisällöltään samanlaisia. Ehdokkaat voivat Lappeenrannassa valita kumpaan koulutuksista menevät.