Keski-Suomen Keskustan eduskuntaretki 5.11.2019

Tervetuloa mukaan!

Keskusta K-S metso vihreä sivun yläkuva.jpg
Keskusta.fi / Keski-Suomi / Suomeksi / Etusivu / Keski-Suomen Keskustan eduskuntaretki 5.11.2019
Tapahtumat

Keski-Suomen Keskustan eduskuntaretki 5.11.2019

IMG_20190913_153357.jpg
5.11.2019 0:00–0:00

Tervetuloa Keski-Suomen Keskustan eduskuntaretkelle 5.11. tapaamaan Keski-Suomalaisia kansanedustajia heidän työpaikalleen eduskuntaan. Eduskunnassa tapaamme myös Anna Rankin Pohjoisranta BCW:tä, joka tulee kertomaan meille yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Lisäksi tutustumme Helsingin uuteen ”olohuoneeseen” eli kirjasto Oodiin, jossa toivomme myös tapaavamme uuden puheenjohtajamme. Varausohjeisiin pääset otsaketta klikkaamalla.

Varaukset joko puhelimitse: 045 327 4845 tai sähköpostilla: keski-suomi@keskusta.fi

Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot ja toiveen, mistä hyppäisit kyytiin. Bussin reitti pyritään rakentamaan niin että mahdollisimman monen toiveet bussin reitistä tulisi huomioitua, mutta toki mahdollisuuksien rajoissa.

Retken järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tarvittaessa retken ohjelmaa ja hintaa, jotta retki saadaan toteutettua.Ilmoittautumiset ovat sitovia, mahd. esim. sairausperuutusta varten sinulla on hyvä olla oma matkavakuutus.

Retkelle voivat osallistua Keskustan jäsenet sekä heidän ruokakuntaansa kuuluvat henkilöt. Jos et ole Keskustan jäsen, mutta haluaisit osallistua retkelle, voimme liittää sinut jäseneksi jolloin pääset osallistumaan retkeen ja pääset mukaan upeaan keskustalaisten joukkoon!