• Keskustan puoluevaltuusto: Perustulokokeilua jatkettava, työnhakijoille paremmat palvelut

  23.4.2017

  Keskustan puoluevaltuuston mukaan perustulokokeilua on syytä jatkaa ja laajentaa. Keskustan johdolla toteutetun perustulokokeilun tuloksia pitää hyödyntää avoimin mielin sosiaali- ja työttömyysturvaa uudistettaessa.

 • Keskustan puoluevaltuusto: Perheellisten opiskelijoiden asemaa on parannettava

  23.4.2017

  ​ Keskustan puoluevaltuusto on huolissaan perheellisten opiskelijoiden toimeentulosta ja vaatii toimia opintotuen huoltajakorotuksen palauttamiseksi.

 • kiitos3.png

  Kiitos äänestäjille ja vaalityötä tehneille, onnittelut valituille!

  10.4.2017

  Kiitokset keskustaa äänestäneille ja vaalityötä tehneille, onnittelut valtuustoihin valituille!

 • Kurvinen-Antti-uutiskuva.jpg

  Kurvinen: Kuntavaaleissa päätetään mitä kouluissa ja vanhainkodeissa syödään

  8.4.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvisen mukaan sunnuntain kuntavaalit ovat arvovaalit suomalaisen ruoan ja vastuullisen ruoantuotannon tulevaisuudesta. Kuntapäättäjillä on suuri valta siihen, missä ja millä ehdoin tuotettua ruokaa Suomessa syödään. Keskusta on ainut ruokakysymyksen vakavasti ottava kuntapuolue.

 • Keskusta liikkeellä 7. – 9.4. noin 400 tapahtumassa koko Suomessa

  7.4.2017

  Keskustan valtakunnallinen kuntavaalikampanja huipentuu alkavana viikonloppuna. Keskusta on liikkeellä perjantaista vaalisunnuntaihin 7. – 9.4.2017 noin 400 tapahtumassa koko Suomessa kuuntelemassa ihmisten huolia, kyselemässä heidän toiveistaan ja kertomassa Keskustan vaihtoehdosta.

 • Vehviläinen-Anu II-uutiskuva.jpg

  Ministeri Vehviläinen: Seutukaupunkien roolia elinvoimatehtävissä vahvistettava

  6.4.2017

  Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen vaatii seutukaupungeille vahvempaa roolia alueiden kehittämisessä ja talouskasvun vauhdittamisessa. Vehviläisen mielestä olisi paikallaan, että seutukaupunkien suurempaa roolia ja asemaa punnittaisiin tarkemmin myös valtiovallan toimesta. Vehviläinen sanookin olevansa valmis asettamaan keväällä selvitystyön seutukaupunkien roolin vahvistamiseksi.

 • Sipilä-03-2017-uutiskuva.jpg

  Juha Sipilän tuore blogi: Soten valinnanvapauden toimeenpanoon vaiheistus

  5.4.2017

  Sosiaali- ja terveydenhuollonuudistuksen sekä maakuntauudistuksen kokonaisuus ovat itsenäisen Suomen historian suurin yksittäinen uudistus. Hallitukset, ministerit, puoluejohtajat ja muut tekijät tulevat ja menevät, mutta uudistus jää. Sen takia olemme huolellisia, mutta myös päättäväisiä.

 • Keskustan ryhmäpuheenvuoro välikysymyskeskustelussa sote-uudistuksesta

  4.4.2017

  Meidän on otettava vastuu tulevaisuuden Suomen terveyden ja hyvinvoinnin rakentamisesta. Siksi hallituksen sote-uudistus pitää nyt vuosikausien jahkailun jälkeen panna toimeksi, sanoi kansanedustaja Pekka Puska eduskunnassa keskustan ryhmäpuheessa. Puska muistutti, että sosiaali- ja terveydenhuollon sote-uudistus tehdään, jotta lääkäriin pääsee helpommin ja kaiken tarvitsemansa hoidon saa nopeammin.

 • Kulmuni-Katri-2-uutiskuva.jpg

  Kulmuni: Ei lukukausimaksuja suomalaisille opiskelijoille

  31.3.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni torjuu lukukausimaksujen perimisen suomalaisilta opiskelijoilta. Elinkeinoelämän tutkimuslaitos esitti tänään, että suomalaisilta pitäisi voida periä tuhansien eurojen lukukausimaksuja korkeakouluissamme. Kulmunin mukaan Keskusta ei kannata maksujen perimistä.

 • Ovaska-Jouni-2016-uutiskuva.jpg

  Kuntavaaleissa valitaan valtuusto, ei pormestaria

  28.3.2017

  Kuusi puoluesihteeriä on ottanut kantaa kuntavaalien tarkoitukseen. Puoluesihteerit korostavat, että vaaleissa on kyse valtuutettujen valinnasta kaupunkeihin ja muihin kuntiin. Etenkin Helsingissä äänestäjille esitetään ajatusta pormestarivaaleista. Kuntavaaleissa ei valita suoraan pormestaria.

Edellinen 1 2 3 ... 28 29 30 31 32 ... 76 77 78Seuraava