Keskusta hakee viestinnän poliittista suunnittelijaa ja järjestökehittäjää

Sivellin heikko-yläkuva.jpg
Keskusta.fi / Tutustu Keskustaan / Keskusta hakee viestinnän poliittista suunnittelijaa ja järjestökehittäjää

Keskusta on kaikkien suomalaisten ja koko Suomen puolue. Rakennamme yli sukupolvien kestävää tasa-arvoista ja turvallista yhteiskuntaa. Haemme nyt puoluetoimiston joukkoomme viestinnän poliittista suunnittelijaa ja järjestökehittäjää.

Viestinnän poliittinen suunnittelija

Haemme nyt puoluetoimiston joukkoomme viestinnän poliittista suunnittelijaa 1.9.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään Keskustan viestintää edelleen aktiivisemmaksi.

Poliittinen suunnittelija työskentelee Keskustan viestinnän tiimissä yhdessä viestintäpäällikön, visuaalisen sisällön tuottajan ja graafisen suunnittelijan kanssa. Poliittisen suunnittelijan tehtävänä on tuottaa ja koordinoida viestinnän poliittista sisältöä.

Edellytämme Sinulta vankkaa ja laaja-alaista kokemusta monitasoisesta järjestö- ja poliittisesta toiminnasta. Odotamme sinulta myös halua jatkuvasti itse kehittyä työssäsi. Erilaisten some-alustojen käyttö on sinulle arkipäivää ja kehität mielelläsi Keskustaa myös sosiaalisessa mediassa.

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaina 30.6.2019. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lähetä hakemus osoitteeseen riikka.pirkkalainen@keskusta.fi otsikolla "Poliittinen suunnittelija". Mahdolliset haastattelut pidetään heinäkuun aikana.

Lisätietoja antaa puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen (040 539 50 90), riikka.pirkkalainen@keskusta.fi.

Olethan ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse.


Järjestökehittäjä

Haemme nyt puoluetoimiston joukkoomme järjestökehittäjää 1.9.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään Keskustan laajaa järjestötoimintaa 2020-luvun aktiivisimmaksi, osallistavimmaksi ja mukaansa tempaavimmaksi poliittiseksi toiminnaksi.

Järjestökehittäjä työskentelee Keskustan järjestöpäällikön työparina. Järjestökehittäjän tehtävä on itsenäinen, mutta sisältää myös jaettuja järjestöllisiä rutiinitehtäviä.

Edellytämme Sinulta vankkaa ja laaja-alaista kokemusta monitasoisesta järjestötoiminnasta. Odotamme sinulta myös halua jatkuvasti itse kehittyä järjestöllisessä uudistustyössä.

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaina 30.6.2019. Lähetä meille vapaamuotoinen, enintään sivun pituinen hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lähetä hakemus osoitteeseen riikka.pirkkalainen@keskusta.fi otsikolla "Järjestökehittäjä". Mahdolliset haastattelut pidetään heinäkuun aikana.

Lisätietoja antaa puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen (040 539 50 90), riikka.pirkkalainen@keskusta.fi. Olethan ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse.