Uutiset ja tapahtumat

Keskusta.fi / Varsinais-Suomi / Suomeksi / Kunnat / Turku / Uutiset ja tapahtumat

Uutisia

 
 
 • PIIRIN SYYSKOKOUSVALINTOJA

  9.11.2013

  Keskustan Varsinais-Suomen piiri esittää Keskustan puoluevaltuustolle ehdokkaaksi Euroopan parlamentin jäsenten vaaliin uuden ajan talonpoika Timo Kaunistoa Alastarolta. - Piirin puheenjohtajana jatkaa vuonna 2014 Jani Kurvinen Somerolta. Piirihallituksen uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Minna Luotonen-Virtala Mynämäeltä ja Anna Sirkiä Mynämäeltä.

 • Minna Luotonen Virtala V-S Keskustanaisten johtoon

  25.10.2013

  Mynämäkeläinen juristi Minna Luotonen-Virtala on valittu yksimielisesti V-S Keskustanaisten johtoon

 • ARVOISA JÄSEN

  17.9.2013

  Arvoisa jäsenemme! Uudistamme toimintatapojamme ja soitamme Sinulle. Yhteydenpitomme ensimmäinen tavoite on, että jäsenemme yhteystiedot rekisterissä ovat ajan tasalla. Tarkistamme siis yhdessä tietosi ja juttelemme puolueen asioista. Mielellämme kuulemme myös Sinun terveisesi Keskustan Varsinais-Suomen piirin johdolle. Älä siis lyö luuria korvaan, vaan kerro ajatuksesi puolueen politiikasta ja toiminnasta. Kuulemiin!

 • Hanna_Vuola 2013.jpg

  Hanna Vuolasta uusi toiminnanjohtaja

  12.7.2013

  Varsinais-Suomen keskustan uusi toiminnanjohtaja on Hanna Vuola. Piirihallitus valitsi seuraajan tehtävää vuodesta 1995 hoitaneelle Risto Ervelälle yksimielisesti.

 • V-S_n logo.jpg

  Nuorisotakuun esteet poistettava

  23.5.2013

  Piirihallitus 22.5.2013 KANNANOTTO

 • Kuntien kurjistamisen on loputtava

  5.4.2013

  Kokoomus ja SDP johtivat tietoisesti äänestäjiä harhaan sekä eduskunta- että kuntavaaleissa kuntien pakkoliitoksista. Vaikka muuta väitetään, ovat tähtäimessä selvästi pakkoliitokset kaupunkiseuduilla.

 • STX-päätös on viime hetken positiivinen ratkaisu

  27.2.2013

  Keskustan Varsinais-Suomen piirin Yrittäjätoimikunta yhtyy Varsinais-Suomen telakkatyöryhmän jäsenen esilletuomaan piirin lausuntoon, jonka mukaan piiri pitää telakkayhtiö STX:n sitoutumista pääomitukseen, alusten tilaajan merkittäviä rahoitusjoustoja ja valtion toimia Varsinais-Suomen työllisyyden ja suomalaisen telakkaosaamisen kannalta viime hetken ratkaisuna.

 • Suomen hallituksen toimittava telakka-asiassa

  28.12.2012

  Keskustan maakuntahallitusryhmä pitää STX:n tilauksen lipsumista Turusta Ranskaan työllisyyden, viennin ja koko meriteollisuusklusterin tulevaisuuden kannalta suurena menetyksenä.

 • Pekka Myllymäki puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

  21.11.2012

  Varsinais-Suomen Keskusta on asettanut Pekka Myllymäen ehdolle puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

 • Piirikokoustiedote ja kannanotot

  19.11.2012

  Keskustan Varsinais-Suomen piiri piti syyskokouksensa Loimaan Metsämaan Kalliohovissa 16.11. Paikalle oli kokoontunut toistasataa virallista edustajaa ja kaiken kaikkiaan puolitoistasataa osallistujaa. Ajankohtaista poliittista tilannetta ruotivat kansanedustajat Annika Saarikko ja Esko Kiviranta. Keskustan hyvä menestys kunnallisvaaleissa Varsinais-Suomessa sai myös kokousväen käyttämään kiittäviä puheenvuoroja.

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9Seuraava