Pirkko Brand

Olen Pirkko Brand ja asun Loviisan luonnonkauniissa Valkossa. Olen sitoutumattomana ehdokkaana kuntavaaleissa 2017 Loviisan Keskustan listalla.

Koulutukseltani olen yo-merkonomi, kasvatustieteiden kandidaatti ja AIT-tutkinnon suorittanut isännöitsijä.

Lapsia minulla ei ole, mutta olen toiminut tukiäitinä ja sijaisvanhempana 13 lapselle. Olen toiminut myös yksin maahan tulleiden pakolaislapsien edunvalvojana.

Palasin Ruotsista 25 vuoden jälkeen jäätyäni leskeksi. Tänne muutettuani 2004 toimin aktiivisesti Valkon kyläyhdistyksen puheenjohtajana. Hampaankoloon jäivät kaivamaan kyläyhdistyksen haaveiksi jääneet hankkeet kylän kehittämisestä ja asukkaiden viihtyvyyden lisäämisestä.

Ensisijainen hanke silloin oli pyörätie Valkosta Loviisaan, joka on nyt vielä ajankohtaisempi palvelujen kadottua kylästä ja yleisen liikenteen vuorojen vähennyttyä.

Valkolammen ruoppaus ja uimarannan kunnostaminen ovat edelleen tärkeitä kyläläisten viihtyvyydelle.

Olen toiminut 2005-2015 taloyhtiön, jossa asun, hallituksen puheenjohtajana ja isännöitsijänä. Olen määrätietoinen ja saanut vaikeissakin olosuhteissa vietyä suuria projekteja maaliin.

Yhdistystoiminta on minulle tärkeää yhteishengen ja sosiaalisuuden luomiseksi. Olen Loviisan Järjestöt ry:n perustajajäsen ja hallituksen jäsen. Olen aktiivinen useissa yhdistyksissä-