Tapahtumat ja tiedotteet

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
Keskusta.fi / Uusimaa / Suomeksi / Kunnat / Hyvinkää / Tapahtumat ja tiedotteet

 

Tiedote:

Keskustan organisaatio uudistuu Hyvinkäällä

Järjestöuudistuksen tarve on Hyvinkäällä tunnustettu ja siitä on puhuttu jo vuosia. Hyvinkäällä on toiminut useita keskustan paikallisyhdistyksiä ja sekä näiden yhdistysten muodostama Hyvinkään Keskustan kunnallisjärjestö ry. Tämä organisaatio on ollut toimiva aikanaan, kun aktiivista puolueväkeä paljon. Viimeisten vuosien aikana useiden paikallisyhdistysten toiminta on kuitenkin hiipunut, ja uudistuksella siirrytään paikallisyhdistysten ja kunnallisjärjestön muodostamasta organisaatiosta yhden koko kunnan alueen kattavaan paikallisyhdistyksen muodostamaan organisaatioon.

Ensimmäinen kokous, jossa Kunnallisjärjestön purkamisasiaa käsiteltiin, oli syyskokous 17.11.2016 Taidemuseolla. Toinen sääntömääräinen purkamiskokous pidettiin 11.12.2016 Kaupungintalolla, ja kokouksessa päätettiin yksimielisesti että Kunnallisjärjestö puretaan, ja toiminta siirtyy Hyvinkään Keskustan paikallisyhdistykselle, josta muodostuu näin ainoa Hyvinkäällä toimiva Keskustan paikallisyhdistys.

Keskustan paikallisyhdistys piti syyskokouksensa Kaupungintalolla ja valitsi puheenjohtajaksi Marja-Leena Laineen ja varapuheenjohtajaksi Joonas Salmen, sihteerinä toimii Marja Vilja. Johtokuntaan valittiin Timo Alaviuhkola, Jouko Jokinen, Timo Jattu, Ari-Pekka Laakso, Birgitta Laaksonen, Pentti Mäenpää, Juhani Skyttä, Leena Vilkka ja Anni Willman.
Uuden muodostuneen Keskustan paikallisyhdistyksen tehtävänä on johtaa keskustalaista kunnallispolitiikkaa ja toimia luottamushenkilöiden kokoajana, edistää keskustalaista järjestötoimintaa sekä toimia vaaliorganisaationa paikallisella tasolla.

 

Suomenmaa