Tapahtumat ja tiedotteet

Keskusta.fi / Uusimaa / Suomeksi / Kunnat / Hyvinkää / Tapahtumat ja tiedotteet

Tapahtumat:

la 18.3.2017, Hyvinkään tori

 • Hyvinkään Keskustan kuntavaalien avaustapahtuma. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen paikalla 9.-9.30. Tarjolla lohisoppaa 10.30 alkaen. Kuntavaaliehdokkaat paikalla. Tervetuloa juttelemaan!

la 25.3.2017, Hyvinkään tori

 • Kahvitarjoilu. Kuntavaaliehdokkaat paikalla.


la 1.4.2017, Hyvinkään tori

 • Kahvitarjoilu. Kuntavaaliehdokkaat paikalla.


la 8.4.2017, Hyvinkään Prisman aula

 • Kahvitarjoilu. Kuntavaaliehdokkaat paikalla.

 

Tiedote:

Keskustan organisaatio uudistuu Hyvinkäällä

Järjestöuudistuksen tarve on Hyvinkäällä tunnustettu ja siitä on puhuttu jo vuosia. Hyvinkäällä on toiminut useita keskustan paikallisyhdistyksiä ja sekä näiden yhdistysten muodostama Hyvinkään Keskustan kunnallisjärjestö ry. Tämä organisaatio on ollut toimiva aikanaan, kun aktiivista puolueväkeä paljon. Viimeisten vuosien aikana useiden paikallisyhdistysten toiminta on kuitenkin hiipunut, ja uudistuksella siirrytään paikallisyhdistysten ja kunnallisjärjestön muodostamasta organisaatiosta yhden koko kunnan alueen kattavaan paikallisyhdistyksen muodostamaan organisaatioon.

Ensimmäinen kokous, jossa Kunnallisjärjestön purkamisasiaa käsiteltiin, oli syyskokous 17.11.2016 Taidemuseolla. Toinen sääntömääräinen purkamiskokous pidettiin 11.12.2016 Kaupungintalolla, ja kokouksessa päätettiin yksimielisesti että Kunnallisjärjestö puretaan, ja toiminta siirtyy Hyvinkään Keskustan paikallisyhdistykselle, josta muodostuu näin ainoa Hyvinkäällä toimiva Keskustan paikallisyhdistys.

Keskustan paikallisyhdistys piti syyskokouksensa Kaupungintalolla ja valitsi puheenjohtajaksi Marja-Leena Laineen ja varapuheenjohtajaksi Joonas Salmen, sihteerinä toimii Marja Vilja. Johtokuntaan valittiin Timo Alaviuhkola, Jouko Jokinen, Timo Jattu, Ari-Pekka Laakso, Birgitta Laaksonen, Pentti Mäenpää, Juhani Skyttä, Leena Vilkka ja Anni Willman.
Uuden muodostuneen Keskustan paikallisyhdistyksen tehtävänä on johtaa keskustalaista kunnallispolitiikkaa ja toimia luottamushenkilöiden kokoajana, edistää keskustalaista järjestötoimintaa sekä toimia vaaliorganisaationa paikallisella tasolla.

 

Suomenmaa
 • 25.9.2018 4:00

  Elämme huomiotaloutta, toden totta. Yksityisistä asioista tehdään yleisiä, kaikki on myytävänä. Niille jotka ovat kuuluisia siitä, että ovat kuuluisia, yksityisyyden myynti tuo jopa rahaa tai ainakin ilmaisia meikkejä, ehkä levymyyntiä tai sitten vaaliääniä. Ja ainakin sitä oman erinomaisuuden lämpimässä liemessä kellumista.

 • 25.9.2018 4:00

  Tänään tulee kuluneeksi tasan sata vuotta siitä, kun maalaisliiton puoluekokous päätti torjua kompromissit monarkistien kanssa hallitusmuotokysymyksessä. Maalaisliiton jyrkkyys vaikutti jopa ratkaisevasti siihen, että Saksasta etsitty kuningas ei koskaan matkustanut Suomeen.

 • 25.9.2018 4:00

  Syksy on sadonkorjuun aikaa. Korjuun aloittamiseen vaikuttaa ensisijaisesti viljelykasvin kehitys. Kun viljat ovat tuleentuneet, ne ovat valmiita korjattaviksi.