Uudenmaan Keskusta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivotus.jpg

Tervetuloa kanssamme vaikuttamaan uusmaalaisten hyvinvointiin. Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita gsm 045-8546406  tai tule käymään piiritoimistollamme .

Olet sydämellisesti tervetullut!

Piiritoimisto sijaitsee Keski-Uudellamaalla osoitteessa Asemanaukio 7, 04200 Kerava.


Uutisia Keskustasta
 • Keskelta-kovaa_jarviradio mainos.jpg

  Keskusta alkaa kuulua Järviradiossa

  13.2.2020

  Puolueen Keskeltä & kovaa -podcastin radioinnit alkavat 15. helmikuuta. Keskustelussa suomalainen metsäosaaminen. Vieraina kansanedustaja Hanna Huttunen ja 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski.

 • Mattila_Hanna-Leena_2019v.jpg

  Hanna-Leena Mattila: Toisen asteen lähikoulu olisi käänteentekevää

  13.2.2020

  Peruskoulun päättymisen jälkeinen aika on monelle nuorelle sarana-aikaa. Usein nuoret tarvitsevat vielä mahdollisuuden tulevaisuuden suunnitelmien kypsyttelyyn kotikulmilla, toteaa Keskustan ek-ryhmän varapuheenjohtaja Hanna-Leena Mattila.

 • lumisade-omakotialue.jpg

  Antti Kurvinen: Kuntapalvelujen turvaaminen kehysriihen kärkeen

  12.2.2020

  Kuntatalouden tilanne on huolestuttavasti heikentynyt. Äskettäin julkaistut ennakkotiedot kuntien ja kaupunkien viime vuoden tilinpäätöksistä osoittavat tilanteen kärjistyvän. Käytännössä kaikki manner-Suomen kunnat ja kaupungit - Helsinkiä lukuun ottamatta - ovat ajautumassa entistä syvempiin taloudellisiin ongelmiin. Kyse ei siis ole vain pienten kuntien ahdingosta.

 • Antti Kurvinen EKryhmän johtoon.jpg

  Antti Kurvinen: Suomeen on luotava toisen asteen lähikouluja

  11.2.2020

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen totesi valtiopäivien avauskeskustelussa, että Suomi pärjää vain sivistyksellä ja osaamisella. Jokaiselle nuorelle on taattava oppioikeus 18-vuoteen asti. Keskustan mielestä Suomeen on luotava toisen asteen lähikouluja.

 • Piirretty apila uutiskuva.jpg

  Keskustan puoluehallitus: Sote-uudistus voimaan vuonna 2023

  11.2.2020

  Keskusta on vahvasti sitoutunut hallituksen sopimaan sote-aikatauluun. Lakipaketti tulee saada eduskuntakäsittelyyn tämän vuoden aikana ja uudistus voimaan vuoden 2023 alusta, todetaan Keskustan puoluehallituksen hyväksymässä linjauksessa.

 • Kulmuni-Katri-helmikuu-2019-3-uutiskuva.jpg

  Katri Kulmuni: Keskusta lähtee liikkeelle lähiöihin!

  8.2.2020

  Keskusta haluaa etsiä konkreettisia ratkaisuja työttömyyden juurisyihin. Niinpä Keskusta jalkautuu ennen Vantaan puoluekokousta korkean työttömyyden kaupunginosiin. Keskusta kuulla nuoria, työttömiä, yrittäjiä, maahanmuuttajia. Keskustan on mentävä sinne, missä se ei ennen ole ollut, sanoo Kulmuni.

 • perhe on paras.jpg

  Ministeri Kosonen: Perhevapaat uudistetaan perheitä varten

  5.2.2020

  Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen on tyytyväinen hallituksen sopimiin perhevapaauudistuksen päälinjoihin. Hänen mukaansa hallitus on päässyt sopuun erittäin merkittävässä asiassa.