meidan_keskusta1.jpg 

Tervetuloa

Kiuruveden Keskustan kunnallisjärjestön sivuille! 

Keskusta jatkaa Kiuruvedellä edelleen rakentavaa ja yhteistyökykyistä päätöksentekoa valtuustossa, jossa on 17 kiuruvetistä keskustalaista kuntapäättäjää.  Valtuutetut ja muut luottamushenkilöt ovat sitoutuneet äänestäjien kannatuksella toimimaan edelleenkin vastuullisesti itsenäisen kotikaupungin parhaaksi.

Kiuruveden Keskustan kunnallisjärjestö tahtoo tuoda kunnallisen päätöksenteon mahdollisimman lähelle kuntalaisia. Tämän mahdollistaa avoimuus asioiden valmistelussa ja päätöksenteossa sekä tiivis yhteistyö kuntalaisten kanssa. Viihtyisän ja toimivan asuinympäristön tärkein tekijä ovat kuntalaiset, jotka ovat aktiivisesti mukana niin poliittisessa päätöksenteossa kuin muussakin yhteiskunnallisessa toiminnassa. Keskusta haluaa kannustaa niin puolueaktiiveja kuin rivikansalaisia mukaan toimimaan yhteisen hyvän puolesta! Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan reippaaseen joukkoomme! 

Enemmän kuvia ja tietoa tapahtumista löydät Kiuruveden keskustan Facebook-sivuilta.

www.facebook.com/KiuruvedenKeskusta

 

Hannakaisa Keskustan varapuheenjohtajakisaan! :) 

hannakaisa_vpj.jpg

 

Hannakaisan omat nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.hannakaisaheikkinen.fi/

 

 

Tule mukaan

Tule mukaan vaikuttamaan ja toimimaan oman kuntasi hyväksi. Ota reilusti yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Päätöksenteko tarvitsee vastuunkantajia!


Kunnallisjärjestön puheenjohtaja 

Mira Kokkonen

Maikinpolku 5 B 15

74700 Kiuruvesi

0503050656

mira.kokkonen@kiuruvesi.fi

 

Varapuheenjohtaja

Mikko Kemppainen

0407739621

kemppainenmt@hotmail.com


Kunnallisjärjestön sihteeri

Toivanen Sisko 0400229583

latvalantilijaneuvonta(at)gmail.com