Etusivu

Tervetuloa

Tule kanssamme vaikuttamaan Pohjois-Savolaisten hyvinvointiin. Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle. Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut!

Liity facebook sivuillemme, saat nopeasti tietoa mitä Keskustassa tapahtuu Pohjois-Savossa!

www.facebook.com/PohjoisSavonKeskustaPohjois-Savon Keskustan Elonkorjuujuhla
la 3.9 klo 18.00 Runnin kylpylässä!

Pohjois-Savon Keskustan Elonkorjuujuhla järjestetään la 3.9 klo 18.00- Spa Hotel Runnilla Iisalmessa. Illan ohjelmaan kuuluu perinteiseen tapaan polittiista sanomaa, iloista yhdessä oloa ja tanssia! Illan pääpuhujavieraat ovat uusi puoluesihteeri Jouni Ovaska sekä varapuheenjohtaja Katri Kulmuni.
Illan ohjelma tarjoiluineen:
* klo 18.00 alkaen ruokailu: Elonkorjuu -teeman mukainen keitto, salaattia, kotiruokajuomat, leipä & levite
* klo 19.00 alkaen virallinen ohjelmaosuus, puheet.
* klo 20.30 kahvit
* klo 21-01 orkesteritanssit; Sounds Of The Clouds

Lipun hinta 10€/henkilö. Ilmoittaudu Elonkorjuujuhlaan jaana.kvist@keskusta.fi/0440-817373.

Spa Hotel Runni tarjoaa edullista yöpymistä hintaan 55€/hlö kahden hengen huoneessa kylpylähotellin puolella sekä kartanohotellissa 49€/hlö kahden hengen huoneessa. Majoitusvaraukset suoraan 017-768751/myyntipalvelu@runni.fi.

Tervetuloa!

Elonkorjuu.jpg

 

Jos sinua kiinnostaa kuntavaaliehdokkuus tai olet sitä mieltä, että joku tuntemasi henkilö olisi passeli vaikuttamaan asioihin. Käypä täyttelemässä lomake täällä:

Kuntavaalit 2017

 

 • Kaikkonen: Keskitytään hallitusohjelman toteuttamiseen

  19.10.2016

  Julkisuudessa on viime päivinä keskusteltu muun muassa perhevapaiden uudistamisesta ja korkeakoulujen pääomittamisesta. Keskustelu kuuluu kansanvaltaan, mutta etenkin hallituspuolueissa voimavarat on syytä laittaa yhdessä sovitun hallitusohjelman toteuttamiseen.

 • AnnikaSaariko1.jpg

  Annika Saarikko: Könkkölän esitykset ansaitsevat kiitoksen

  14.10.2016

  Keskustan kansanedustaja Annika Saarikko kiittää selvitysmies Kalle Könkkölän hyviä esityksiä vammaisten palveluihin liittyen.

 • Tossut-uutiskuva.jpg

  Annika Saarikko: Elät vain kahdesti

  10.10.2016

  Keskusta uudistaa periaateohjelmansa. Puolueen periaateohjelmatyöryhmän jäsenet käsittelevät näillä sivuilla julkaistavissa kirjoituksissaan aikamme suuria muutosilmiöitä ja megatrendejä, joihin uudessa periaateohjelmassa etsitään vastauksia. Viimeisenä on vuorossa työryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Annika Saarikko. Hän pohtii kirjoituksessaan hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuutta etenkin terveyden näkökulmasta.

 • Keskustan tavoitteena turvallinen ja tasa-arvoinen Suomi

  5.10.2016

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen pitää Keskustan ryhmäpuheenvuoron eduskunnan ajankohtaiskeskustelussa ääriliikkeistä ja väkivallasta Suomessa.

 • Lelueläimiä-uutiskuva.jpg

  Mari Leppänen: Turvaa vai pelkoja –uskonnot ja kulttuurien kirjo

  4.10.2016

  Keskusta uudistaa periaateohjelmansa. Puolueen periaateohjelmatyöryhmän jäsenet käsittelevät näillä sivuilla julkaistavissa kirjoituksissaan aikamme suuria muutosilmiöitä ja megatrendejä, joihin uudessa periaateohjelmassa etsitään vastauksia. Kahdentenatoista on vuorossa Mari Leppänen, joka pohtii uskontojen ja kulttuurien kirjoa sekä niiden välisen vuoropuhelun tärkeyttä.