Etusivu

Tervetuloa

Tule kanssamme vaikuttamaan Pohjois-Savolaisten hyvinvointiin. Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle. Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut!

Liity facebook sivuillemme, saat nopeasti tietoa mitä Keskustassa tapahtuu Pohjois-Savossa!

www.facebook.com/PohjoisSavonKeskusta

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä Pohjois-Savossa 25.-26.2! Tule tapaamaan ja keskustelemaan la 25.2 klo 18.30 Siilinjärvelle kylpylähotelli Kunnonpaikkaan sekä su 26.2 klo 10.30 Rakenna- Asumessuille Kuopio- halliin ja klo 12 Alapitkän Nuorisoseurantalolle laskiaisriehaan!!!

Sipilä26.2.JPG

Jos sinua kiinnostaa kuntavaaliehdokkuus tai olet sitä mieltä, että joku tuntemasi henkilö olisi passeli vaikuttamaan asioihin. Käypä täyttelemässä lomake täällä:

Kuntavaalit 2017

 

 • Saarikko Annika 400x600.jpg

  Saarikko: Peili käteen, Häkämies!

  22.2.2017

  ​Elinkeinoelämän Keskusliiton johtaja Jyri Häkämies vaati suomalaisia naisia nopeammin perhevapailta työelämään. (Lännen media 19.2.) Häkämiehen mukaan sillä tilkittäisiin työllisyysasteemme aukkoja tehokkaasti.

 • Kolbe Laura 244x300.jpg

  Laura Kolbe pormestariehdokkaaksi

  21.2.2017

  Keskustan Helsingin piiri valitsi yksimielisesti Laura Kolben pormestariehdokkaakseen maanantaina. Helsingin yliopiston Euroopan historian professorina ja kaupunginhallituksen jäsenenä toimiva Kolbe kertoo haluavansa rakentaa välittävää ja sivistynyttä, ihmisen mittaista Helsinkiä.​

 • Matti Vanhanen.jpg

  Vanhanen puoluevierailulle Kiinaan

  20.2.2017

  Keskustan presidenttiehdokas, kansanedustaja ja eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen vierailee Kiinassa Pekingissä 20. – 22.2.

 • sipilä-juha-uutiskuva.jpg

  Puheenjohtaja Juha Sipilän kuntavaalien maakuntakierros alkaa

  16.2.2017

  ​Puheenjohtaja Juha Sipilä ja muu Keskustan puoluejohto käyvät kaikissa maakunnissa ennen kuntavaaleja. Myös Keskustan ministerit ja kansanedustajat kiertävät Suomea kuntavaaleihin asti.

 • Saarikko-Annika-uutiskuva.jpg

  Saarikko: Verotuksella perheiden kannustinloukkujen kimppuun

  14.2.2017

  Työn pitäisi aina olla kannattavaa. Siitä pitäisi siis jäädä enemmän käteen kuin työstä poissaolosta. Näin ei aina ole. Sitä kutsutaan kannustinloukuksi.