Osallistu ja vaikuta

banneri_FB_SIVULLE.png
Keskusta.fi / Pohjois-Pohjanmaa / Suomeksi / Osallistu ja vaikuta

Kun haluat tulla mukaan rakentamaan tasa-arvoisempaa ja oikeudenmukaisempaa Suomea ja entistä parempaa Pohjois-Pohjanmaata, ota yhteyttä oman kuntasi keskustalaisiin tai piiritoimistoon!

Täältä löydät tietoa Keskustan toiminnasta Pohjois-Pohjanmaalla sekä luottamushenkilöiden yhteystietoja. Oulussa sijaitseva piiritoimisto palvelee Keskustan jäseniä ja kaikkia Keskustasta kiinnostuneita. Piiritoimiston yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta.

Keskusta on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan  suurin ja vaikutusvaltaisin poliittinen voima. 

Keskustalla on Pohjois-Pohjanmaalta seitsemän kansanedustajaa ja Oulun vaalipiirissä yhdeksän vaalipiirin 18 kansanedustajasta. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaalta on Euroopan parlamentissa meppi Mirja Vehkaperä.

Keskustan saama vahva kannatus osoittaa, että pohjois-pohjalaiset kokevat Keskustan ajavan itselleen tärkeitä asioita ihmisläheisellä tavalla. 

Keskustan toiminnasta Pohjois-Pohjanmaalla vastaa Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri, jonka toimialue on Pohjois-Pohjanmaan maakunta. Alueella on 30 kuntaa ja niistä jokaisessa Keskustalla on aktiivista toimintaa. 


Ota rohkeasti yhteyttä, välilehdeltä yhteystiedot löydät tietomme!