Ajankohtaista

Ajankohtaista..

Kunnallisvaalien ehdokashankinta on menossa parhaillaan.

Kunnallisvaaleista enemmän kohdassa Kunnallisvaalit 2017. Käy tutustumassa.

***

Tulevia tapahtumia Ylivieskassa

21.2.2017 Kunnallisvaalien ehdokaskoulutus osa 2. klo 18.00 Keskustan toimistolla, Juurikoskenkatu 6, Ylivieska.

24.2.2017 Ryskypäivä, Keskusta mukana tapahtumassa vaalikadulla.

 

 

 

Menneet tapahtumat 

31.1.2017 Kunnallisvaalien ehdokaskoulutus

klo 18.00 Keskustan toimistolla, Juurikoskenkatu 6, Ylivieska. Kouluttamassa kansanedustaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Pylväs ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kaija-Maija Perkkiö. Mukana myös kunnallisjärjestön puheenjohtaja, vaalipäällikkö Ari Mehtälä ja kunnallisjärjestön sihteeri ja valtuustoryhmän puheenjohtaja Markus Jaatinen. Tapahtumaan ovat tervetulleita ehdokkaat ja ehdokkuudesta kiinnostuneet.

 

Juha Pylvään ja Keskustan Ylivieskan kunnallisjärjestön perinteiset joulukahvit lauantaina 10.12. klo 13 alkaen Keskustan toimistolla, Juurikoskenkatu 6, Ylivieska.

Tervetuloa juttelemaan ja kahvittelemaan, ota kaverisikin mukaan!

 

 

Piirin kuntakierros 10.12. Ylivieskassa

Vierailijoina piirin toiminnanjohtaja Antti Ollikainen, puoluetoimistolta poliittinen sihteeri Jirka Hakala, tilaisuudessa mukana Alavieskan ja Ylivieskan kunnallisjärjestön porukkaa.

 

 

Kalenteri 2017 on valmis, kalenteria luukutetaan lähiaikoina

 

Keskustan Ylivieskan kunnallisjärjestö piti yleisen syyskokouksen 20.11.2016

Kokouksessa päätettiin sääntömääräisten asioiden lisäksi henkilövalinnoista vuodelle 2017. Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Ari Mehtälä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Anne Syrjälä. Sihteerinä jatkaa Markus Jaatinen. Muut johtokunnan jäsenet ovat: Kaisa Haapakoski, Markku Autio, Mikko Pengerkoski, Mailis Tikkanen, Juha Autio, Tuulia Säkkinen, Eero Myllykangas, Juha Isokoski, Hilkka Vuolteenaho ja Juhani Isotalo.

Ehdokashankinta ensi huhtikuun kuntavaaleihin on hyvässä vauhdissa, mutta listalla on vielä tilaa. Tähän mennessä suostumuksensa ehdokkaaksi ovat antaneet seuraavat henkilöt: Alakotila Soile, Autio Markku, Haapakoski Paula, Hannula Otto, Harvala Anne, Hautakoski Jani, Heinonen Petri, Hietala Johanna, Honkala –Perttu Pia, Isokoski  Juha, Isosalo Helena, Isotalo Juhani, Jaakola Antti, Jaatinen Markus, Korhonen Risto, Kuusisto Aila, Kukonlehto Ville, Kärkinen Samuli, Mehtälä Ari, Pahkala Jouni (sitoutumaton), Palola Jani, Pesämaa Jouko, Pylväs Juha, Rahkala Sakari, Ronkainen Vilho, Salmikangas Esko, Savela Kaisa, Soukka Sinikka, Säkkinen Tuulia, Vuolteenaho Hilkka, Vähäkangas Meri ja Vähäkangas Tero.

Ehdokkaista on 5 nuoria eli alle kolmekymmentävuotiaita. Miehiä ehdokkaista on 20 ja naisia on 12.     

 Juha Pylväs puhui yleiskeskustelun aikana eduskunnan ajankohtaisista asioista.

Kunnallisjärjestö on huolissaan Oulun eteläisen alueen erikoissairaanhoidon tilanteesta, ja toivoo, että hyvät palvelut säilyvät alueellamme myös tulevaisuudessa.

Ylivieskan keskustalaiset toivovat että alueemme kuntien välinen yhteistyö tiivistyy tulevan maakuntauudistuksen yhteydessä ja eri kunnissa saadaan säilytettyä toimivat ja edulliset palvelut asukkaille.

 

Keskustan Ylivieskan kunnal­lis­jär­jestön syyskokous

Sunnuntaina 20.11.2016 klo 18.00

Keskustan toimistolla, Juuri­kos­ken­katu 6.

Kokousasioina sään­tö­mää­räiset asiat ja mm. vaaliasioiden käsittely.

Mukana kansanedustaja Juha Pylväs.

Kahvitarjoilu, tervetuloa!

 

Keskusta mukana Ylivieskan markkinoilla lauantaina 22.10. klo 9-12. Jos olet kiinnostunut ehdokkaaksi ryhtymistä kuntavaaleissa, tule käymään Keskustan teltalla. Myös muuten kaikki tervetuloa juttelemaan ja jaossa ilmapalloja.

 

Keskusta 110 vuotta - tempauspäivä
Teemme tulevaisuutta – tule mukaan!

Lauantaina 17.9.2016 klo 10.00 – 13.00 Ylivieskan Kärkkäisen pihalla ja Halpahallin pihalla.

Mukana Keskustan paikallisia toimijoita sekä kansanedustaja Juha Pylväs paikalla Kärkkäisellä klo 10.00 – 11.30.

500 ensimmäistä saa mukaan Pohjanmaan leipomon ohorarieskan!

Tule juttelemaan!