Uutiset ja tapahtumat

Keskusta.fi / Pirkanmaa / Suomeksi / Kunnat / Kangasala / Uutiset ja tapahtumat

Tavataan

Uutisia

 • holma_hanna.jpg

  Hanna Holma eduskuntavaaliehdokkaaksi

  18.4.2014

  Keskustan Pirkanmaan piiri asetti vuosikokouksessaan Kiikoisissa 11. huhtikuuta ehdokkaaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleihin Hanna Holman Kangasalta. Pirkanmaan Keskusta saa settaa kaikkiaan 19 ehdokasta, joista ensimmäiset 13 nimettiin nyt ja loput 6 ehdokasta nimetään syksyllä. Hanna Holma on kotipalveluyrittäjä ja perheenäiti Kangasalan Sahalahdelta. Koulutukseltaan hän on lähihoitaja. Hanna toimii toista kautta Kangasalan kunnanhallituksessa ja on Pirkanmaan maakuntavaltuuston jäsen. Hanna Holma on lapsiperheiden, vanhusten ja omaishoitajien puolestapuhuja. Hannaan voi tutustua hänen kotisivuillaan, josta löytyvät myös yhteystiedot.

 • Raudanmaalta kannanotto äänestysalueista

  15.4.2014

  Raudanmaan paikallisyhdistyksen kevätkokous pidettiin 13. huhtikuuta Eerolassa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä vaihdettiin yhdistyksen nimi virallisesti nykyiseen muotoonsa. Kokous otti kantaa lähidemokratian puolesta, tällä kertaa liittyen äänestysalueisiin.

 • Syyskokouksen henkilövalinnat

  22.11.2013

  Kunnallisjärjestön syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Tero Linna. Hän voitti äänestyksessä Sirkka Tuholan äänin 9-6. Varapuheenjohtajaksi valittiin Sirkka Tuhola ja sihteeriksi Tuomas Paananen. Johtokuntaan valittiin kaksi uutta jäsentä, Arja Heikkilä ja Matti Knaapi. Entiset jäsenet Tapani Eerola, Sakari Eerola, Heikki Lahtinen, Juha Koppanen ja Turo Koivisto jatkavat. Keskustan myötätuuli näkyy Kangasallakin. Johtokunnan puheenjohtajan tehtävään oli kaksi kiinnostunutta ja lisäksi johtokuntaan löytyi uusia jäseniä. Tästä on hyvä jatkaa. "Työtä tekemällä ja toisista välittämällä ".

 • Asiaa vuosikokouksesta

  21.4.2013

  Keskustan Kangasalan kunnallisjärjestön vuosikokous pidettiin 1.4.2013,vieraana oli Pirkanmaan piirin uusi puheenjohtaja Pertti Hakanen. Hakasen puheenvuoro käsitteli puoluekenttää laaja-alaisesti, paikallistasolta puolueen kansallisen tason uudistamistyöhön.

 • Ajankohtaista kunnallisjärjestössä

  5.1.2013

  Keskustan Kangasalan kunnallisjärjestö ry.:n henkilövalinnat toimintavuodelle 2013 on tehty.

 • Seutulippujärjestelmää kehitettävä

  23.8.2012

  Keskustan valtuustoryhmä on 20.8 pidetyssä valtuuston kokouksessa tehnyt aloitteen joukkoliikenteen seutulippujärjestelmän kehittämiseksi myös Kangasalla.

 • Jäsenäänestyksen tulokset Kangasalla

  27.5.2012

  Neuvoa-antava jäsenäänestys puolueen puheenjohtajaehdokkaasta on pidetty. Kangasalla oli neljä äänestyspaikkaa ja järjestelyistä vastasivat paikallisyhdistykset.

 • Ruoan kilpailutus

  26.4.2012

  Jokaiselle meistä hyvä ja turvallinen ruoka on tärkeä asia. Julkisen ruokailun järjestämisessä on nykyisin Kangasallakin olennainen asia onnistunut kilpailutus. Suomessa ruoantuotannolla on tiukat ympäristö - ja laatuvaatimukset. Vaatimukset ovat useita muita EU-maita tiukempia, muista maanosista puhumattakaan. Varavaltuutettu Hannu Karppila teki valtuustoaloitteen liittyen ruoan laatun ja kilpailutukseen.

 • Paavo Väyrynen kolmas Kangasallakin

  27.1.2012

  Keskustan presidenttiehdokas Paavo Väyrynen keräsi vaalien ensimmäisellä kierroksella 12,5 prosentin kannatuksen. Tuloksella hän oli kolmanneksi suosituin ehdokas Kangasalla.

 • Kangasalan keskustaajaman kehittäminen

  18.1.2012

  Mitä hyvää on Kangasalan keskustaajamassa? Entä mikä asia on mielestäsi ihan huonosti?

Edellinen 1 2Seuraava