Uutiset ja tapahtumat

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
Keskusta.fi / Lappi / Suomeksi / Kunnat / Kemijärvi / Uutiset ja tapahtumat

 

Kunnallisjärjestön vuosikokous

Tiistaina 03.04.2018 klo 18.00 Kemijärven Kulttuurikeskuksessa.

Käsitellään vuosikokoukselle kuuluvat asiat sekä vaaliasioiden käsittely.

Valtakirjojen tarkastus klo 17.30 alkaen.

Kahvitarjoilu

Tervetuloa!

 

Maakuntavaalit

Varsinainen vaalipäivä 28.10.2018.

 Huolenpitokakkara-1-puoli.jpg

Keskustan vaihtoehto kuntavaaleissa on Huolenpitoa – huomennakin

4.2.2017

Keskustalle huhtikuun kuntavaalit ovat tulevaisuuden huolenpitovaalit. Pyydämme suomalaisilta jokaisessa kunnassa tukea Suomen kuntoon laittamisen jatkamiselle nyt, kun maamme talous monen vuoden alamäen jälkeen vihdoin kasvaa ja yhä useampi työtön on saanut  työpaikan.

Tulevia tapahtumia

Tavataan

Kemijärven Keskustan koulutus- ja infotilaisuus

Keskustan kunnallisvaaliehdokkaille sunnuntaina 19.2.2017 alkaen klo 17.00 Kulttuurikeskuksessa. Kouluttajana
toimii Tarja Kaisanlahti. Koulutuksessa käydään läpi kunnallisvaaleihin ja vaalityöhön liittyviä asioita. Tilaisuudessa käydään läpi myös Keskustapuolueen kuntavaaliohjelma 2017.
Paikalle ovat tervetulleita kaikki Keskustan kunnallisvaaliehdokkaat sekä ehdokkuutta harkitsevat henkilöt.

Kunnallisjärjest
ön ylimääräinen yleinen kokous sunnuntaina 26.2.2017 klo 18.00 Kulttuurikeskusksessa, Vatakirjojen tarkastus klo 17.30 alkaen. Asiana kuntavaalit.

Kansanedustaja Eeva-Maria Maijala Kemijärvellä lauantaina  4.3.2017    klo 12.30 - 14.00 Kauppapaikan edustalla .

Uutisia

 

Sipilä linja­pu­hees­saan:             Lisä­leik­kauksia ei tarvita

"Suomi ei ole kunnossa, ennen kuin eriar­vois­tu­mis­ke­hitys on pysäytetty"

Politiikka Hallituksen jo päättämät neljän miljardin euron talouden sopeutukset riittävät, eikä lisä­leik­kauksia tarvita, pääministeri ja keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä sanoi linja­pu­hees­saan keskustan kunta­vaa­li­ris­tei­lyllä.  

  - Emme leikkaa enempää, Sipilä lupasi. Sipilän mukaan kokoomuksen puheenjohtaja, valti­o­va­rain­mi­nis­teri Petteri Orpo on oikeassa siinä, että lisää toimenpiteitä talouden paran­ta­mi­seksi tarvitaa.  

-Toimia tarvitaan, mutta ne eivät tähtää lyhyen tähtäimen leikkauksiin. Näitä toimia mietimme porukalla huomisaamuna.

PÄÄMINISTERI uskoo, että viime vuosi oli Suomen taloudelle parempi kuin hallitus uskalsi budjettia tehdessään ennustaa.

     -Viime vuoden kolme viimeistä kuukautta olivat rohkaisevia. Suomen velaksi eläminen loppuu Sipilän mukaan silloin, kun halli­tu­soh­jelman toimet on tehty ja työl­li­syy­saste on 72 prosenttia. Sipilä myöntää, että tavoitteen saavuttaminen edellyttää nykyisiä ennusteita nopeampaa talouskasvua.

KESKUSTAN kunta­vaa­li­oh­jelman keskeisin viesti on Sipilän mukaan, että Suomi ei saa jakaantua voittajiin ja häviäjiin.  Sipilä korostaa, että Suomen kuntoon laittaminen ei tarkoita pelkästään taloutta.       -Suomi ei ole kunnossa, ennen kuin eriar­vois­tu­mis­ke­hitys on pysäytetty. Siihen meidän on panostettava kunnolla. Pääministeri muistutti, että jokainen suomalainen voi vaikuttaa asiaan omilla teoillaan.

Kolme valtuutettua loikkasi keskustaan Järvenpäässä

Suomenmaa6.2.2017 16:36
 

26.1.2017

Keskustan puoluehallitus keskusteli kokouksessaan torstaina liikenneverkkoselvityksestä liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin alustuksen pohjalta.

 

Lapin keskus­ta­laiset: Lappiin riittää hallin­nol­li­sesti yksi sairaala  22.1.2017

Sote Lapin ja Peräpohjolan keskus­ta­laiset haluavat luoda maakuntaansa yhden sairaalan mallin.

Sote-valmis­te­luissa on jumiuduttu pitkään siihen, että sekä Länsi-Pohjan että Lapin sairaan­hoi­to­piiri ovat halunneet pitäytyä vanhoissa rakenteissa. Lapin Akatemiaan Rovaniemelle kokoontunut keskustan lappilainen järjestöväki linjasi, että Lappiin riittää hallin­nol­li­sesti yksi sairaala, joka kuitenkin toimii kahdella paik­ka­kun­nalla. Maakun­nal­linen kokonaisuus vaatii meiltä sitä, että määrittelemme hallin­nol­li­sesti yhden sairaalan, joka on kilpai­lu­ky­kyinen ja kykenee yhteistyöhön.

 

Anne Berner: Maaseudun

kurittaminen ei ole

vaihtoehto2

2

017Suuri viikko alkaa olla lopuillaan. Julkistimme selvityksen, jossa esitetään valtavia uudistuksia liikenteeseen. Taustalla on suuri määrä työtä, ja on ollut hienoa päästä esittelemään hallituksen pyytämän selvityksen ehdotuksia suurelle yleisölle.

 

·         Sipilä: Berneriltä rohkea ja ennakkoluuloton selvitys keskusteltavaksi20.1.2017

Kaikki poliittiset päättäjät ja suurin osa suomalaisista ovat samaa mieltä siitä, että tieverkostomme rapautuu ja uusia keinoja asian korjaamiseksi pitää löytää. Tähän päätyi liikenneverkon korjausvelkaa selvittänyt parlamentaarinen työryhmä viime vaalikaudella ja sama todetaan myös hallitusohjelmassa. Hallitus päätti käynnistää selvitystyön liikenneverkon kehittämisestä liiketaloudellisesti huhtikuussa 2016. Koko Suomi ansaitsee hyväkuntoisen tieverkon.

 

talvitie-uutiskuva.jpg