Toiminta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 5.jpg

Toiminta

Kymenlaaksossa kaikki kolme keskustan piirijärjestöä; Keskusta, Keskustanaiset ja Keskustanuoret toimivat aktiivisesti ja monipuolisesti, toistensa työtä täydentäen.

Mukana on monenkirjava joukko aktiivisia ihmisiä, jotka haluavat olla mukana ottamassa vastuuta tulevaisuudesta ja kehittää yhteiskuntaa paikaksi, jossa olisi mahdollisimman monella hyvä elää. Jäsenemme edustavat kaikkia ikäluokkia ja ammattialoja. Katto on korkealla ja kynnys matalalla.

Hyvä arki koostuu pienistä asioista, kuten hyvästä hoidosta sairauden yllättäessä, yhteisestä ajasta isän ja äidin kanssa sekä turvallisista suojateistä. Silloin kun perusasiat eivät toimi, on yhteisvoimin ryhdyttävä korjaamaan niitä.

Keskustajärjestöt haluavat kehittää sosiaalisesti ja alueellisesti oikeudenmukaisempaa hyvinvointia Suomeen. Tahdomme ekologisesti kestävämpää tuotantoa ja kulutusta sekä parantaa työllisyyttä.

Politiikka ei ole sanahelinää, vaan arvovalintoja; asioiden laittamista tärkeysjärjestykseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kotikuntaasi ja maakuntaamme sisältäpäin. Tervetuloa mukaan!