Uutiset ja tapahtumat

Keskusta K-S metso vihreä sivun yläkuva.jpg
Keskusta.fi / Keski-Suomi / Suomeksi / Kunnat / Petäjävesi / Uutiset ja tapahtumat

Uutisia

 • Keskustan ensimmäiset kansanedustajaehdokkaat Keski-Suomeen nimetty

  17.4.2010

  Piirikokous asetti 17.huhtikuuta Äänekoskella pidetyssä vuosikokouksessaan keskustan ensimmäiset kansanedustajaehdokkaat kevään 2011 vaaleihin. Piirin ehdokkaita ovat kansanedustaja ja maatalousyrittäjä Anne Kalmari Kivijärveltä, YTM Petri Neittaanmäki Jyväskylästä, kansanedustaja ja pastori Lauri Oinonen Keuruulta, kansanedustaja ja toimittaja Aila Paloniemi Jyväskylästä, elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen Jyväskylästä, rakennusarkkitehti ja yrittäjä Voitto Suosaari Jämsästä, vanhusasiavaltuutettu ja YTM Pauliina Takala Muuramesta sekä opiskelija Petri Toivola Jyväskylästä.

 • Lapsille ja vanhemmille enemmän yhteistä aikaa

  17.4.2010

  Keskustan Keski-Suomen piirin vuosikokous otti kantaa työelämän joustavuuden puolesta 17.huhtikuuta pidetyssä vuosikokouksessa Äänekoskella.

 • Maakunnallinen malli sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseen

  17.4.2010

  Keskustan Keski-Suomen piiri peräänkuuluttaa maakunnallista mallia sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseen sekä ihmisen asettamista palveluissa hallinnon edelle. Asiasta päätti piirin vuosikokous 17.4. pidetyssä vuosikokouksessa Äänekoskella.

 • Piiritoimisto suljettu 19.4.-23.4.

  9.4.2010

  Keskustan Keski-Suomen piiritoimisto on suljettu ma 19.4.-pe 23.4.välisen ajan remonttitöiden vuoksi. Työntekijät tavoittaa parhaiten matkapuhelinnumeroista tai sähköpostitse: - toiminnanjohtaja Pauliina Maukonen-Kärkkäinen, p. 050-573 5353 tai pauliina.maukonen-karkkainen@keskusta.fi (HUOM: ylityövapailla 20.-21.4.) - järjestösihteeri Eeva Koskela, p. 045-327 4845 tai eeva.koskela@keskusta.fi - Vesaisten ja Keskustanuorten toiminnanjohtaja Elina Suoranta, p. 040-721 0636 tai elina.suoranta@vesaiset.fi

 • Keskusta Open keilakilpailun tulokset

  6.4.2010

  Ensimmäiset Keskusta Open keilakilpailut pidettiin Karstulassa lauantaina 27.3. Kisaan osallistui yhteensä 117 keilaajaa. Karstulassa järjestettyyn virkistyspäivään osallistui yhteensä 200 henkilöä ympäri väli-Suomen. Keskustan keilamestaruudet veivät miesten sarjassa Kai Oksa (206 p), naisten sarjassa kansanedustaja Aila Paloniemi (157 p), nuorten sarjassa Joni Lasonen (137 p) sekä joukkuekilpailussa Esan tiimi, johon kuuluivat Esa Oksa, Aulis Oksa sekä Kai Oksa. Esan tiimin tulos oli huimat 520 pistettä.

 • Keskustanuoret ja vesaiset tärkeä osa keskustalaista perhettä

  16.3.2010

  Keskustanuoret ja vesaiset ovat keskustan sisarjärjestöjä, jotka omalta osaltaan tähtäävät toiminnallaan keskustalaisen aateperinnön jatkuvuuteen kasvattamalla keskustalle uusia aktiivitoimijoita. On myös keskustasta ja sen jäsenistä kiinni, kuinka moni keskustanuorten ja vesaisten toiminnassa mukana olleista jatkaa vaikuttamista keskustaliikkeessä.

 • Lahden puoluekokousmajoitukset nyt varattavissa!

  3.3.2010

  Keski-suomalaiset puoluekokoukseen lähtijät varaavat majoituksensa oman piiritoimiston kautta mielellään puhelimitse p. 014-615 161. Varattavissa on niin 1hh kuin 2 hh huoneita. Hotellit ovat: hotelli Seurahuone, Lahti (vain 2hh, hinta 180 euroa/vrk/huone) hotelli Cumulus, Lahti (1hh, 2hh ja 2hh superior huoneita, hinnat 150-190 euroa/vrk/huone) hotelli Kumpeli, Heinola (vain 2hh, hinta 170 euroa/vrk/huone) Paikkoja on rajallisesti, joten teethän sitovan varauksesi mahdollisemman pian! Huomaa, että varaukset tehdään koko ajalle pe-su. Myös to-pe majoittuminen on mahdollista erillisellä ilmoituksella. Hotellikuvaukset: Sokos Hotel Lahden Seurahuone on perinteikkään viihtyisä hotelli aivan Lahden keskustassa. Syyskuussa 2006 valmistui huoneuudistuksen viimeinen vaihe. Uudistuksen myötä hotellissa on sekä lämpimän kotoisia että skandinaavisen linjakkaita huoneita. Hotellivieraiden ja kaupunkilaisten kohtauspaikkana on katutason trendikäs ravintola Memphis, jonka lasierkkerit avautuvat kaupungin vilkkaalle pääkadulle. Hotelli on suunniteltu myös onnistuneiden kokousten ja konferenssien pitopaikaksi, minkä mahdollistavat ajanmukaiset ja modernit kokoustilat. Matkaa kokouspaikalle noin 1,5 km. www.sokoshotels.fi/hotellit/lahti Cumulus Lahti on mutkaton ja viihtyisä hotelli kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä, parhaiden ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä. Cumulus Lahdessa asut mukavasti keskellä kaupungin sykettä ja nautit iloisesta sekä ystävällisestä palvelusta. Matkaa kokouspaikalle 1,6 km. www.cumulus.fi Hotelli Kumpeli, Heinola: Viihtyisiä huoneita hotellissa on 120 kappaletta, joista 40 kpl yhden hengen ja 78 kpl kahden hengen huoneita. Lisäksi hotellissamme on 2 sviittiä. Hotellissa on 18 allergiahuonetta sekä kaksi huonetta liikuntaesteisille. Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Jokaisessa huoneessa on oma parveke tai patio sekä hieno näköala järvelle tai puistoon. Matkaa kokouspaikalle on 37 km. www.kumpeli.fi Tervetuloa Lahteen!

 • Keski-Suomen keskusta vahvoin nimin kohti vaaleja

  26.2.2010

  Keskustan Keski-Suomen piiri nimesi ensimmäiset ehdokkaat kansanedustajavaaleihin keväälle 2011.

 • Kansanedustajaehdokkaista ei jäsenäänestystä Keski-Suomessa

  16.2.2010

 • Keskustanaisten Keski-Suomen piirin johtokunnan kokouksen kannanotto.

  4.2.2010

Edellinen 1 2 3 ... 13 14 15 16Seuraava