Uutiset ja tapahtumat

Keskusta K-S metso vihreä sivun yläkuva.jpg
Keskusta.fi / Keski-Suomi / Suomeksi / Kunnat / Keuruu / Uutiset ja tapahtumat

Teatteriretki Tampereelle 18.2.2017

Keskusta Keuruu järjestää teatteriretken Tampereelle la 18.2.2017. Palatsiteatterissa rockmusikaali Autiotalossa klo 14.00. Lähtö Keuruulta 11.00, paluu takaisin noin klo 19. Mukaan mahtuu 20 nopeinta (edellyttäen että lippuja on vielä saatavilla). Kuljetus 22€/hlö ja teatterilippu 38€ (eläkeläiset 35€). Myös Jyväskylästä pääsee kyytiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mika Nissinen, 044-5792618

Uutisia

 • Kokoomuksen poliittinen uskottavuus on mennyt

  18.3.2013

  Kuntien suhtautuminen hallituksen suurhankkeeseen ei ole muuttunut suopeammaksi verrattuna vuoden takaiseen ensimmäiseen lausuntokierrokseen. 304 kunnasta pakkoliitoksia kannatti vain kymmenen kuntaa. Reilu kolmasosa kunnista ei hyväksy pakkoliitoksia missään muodossa ja kolmasosa hyväksyy ne vain viimesijaisena keinona turvata asukkaiden palvelut sillä edellytyksellä, että valtiovalta esimerkiksi maksaa kriisikunnan mukanaan tuomat velat.

 • Ei kiinteistöveroa metsätiloille

  18.2.2013

  Keskustan Keski-Suomen piiri ei hyväksy hallituspuolueiden, erityisesti sosiaalidemokraattien, ajamaa esitystä kiinteistöveron laajentamisesta maa- ja metsätalousmaahan. Suomalaisia metsänomistajia ei pidä piirin mielestä myöskään rangaista uudella metsätilamaksulla.

 • Puolueet sopivat maakunnallisista luottamushenkilöpaikoista Keski-Suomessa

  30.1.2013

  Puolueiden Keski-Suomen piirijärjestöt ovat tänään 30.tammikuuta saaneet päätökseen neuvottelut ylikunnallisten luottamushenkilöpaikkojen täyttämisestä. Jakoperusteena on käytetty kunnallisvaalien vaalitulosta (d´Hondt).

 • Satu Koskinen ehdolla puoluevaltuuston puheenjohtajaksi ja Milla Rautanen varapuheenjohtajaksi

  19.11.2012

  Keskustan Keski-Suomen piirihallitus esittää maatalousyrittäjä Satu Koskista Karstulasta keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi ja ravintola-alan yrittäjä Milla Rautasta Keuruulta puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi. Piirihallitus päätti esityksistä 16.11.2012 kokouksessaan.

 • Euroopan unionin tulevaisuudesta

  1.10.2012

  Europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki piipahti viime maanantaina Mattilanniemen kampuksella Jyväskylässä. Europoliitikko oli saapunut vierailevaksi luennoijaksi valtio-opin johdantokurssille. Luennon teemana oli Euroopan unionin nykytila ja tulevaisuus ja väkeä kerääntyi rappusille istujiin saakka.

 • Keskustan neuvoa-antavan jäsenäänestyksen tulos Keski-Suomessa: Paavo Väyrynen suosituin puheenjohtajaehdokas

  27.5.2012

 • Keskustan Keski-Suomen piiri ei kannata jäsenvaalin järjestämistä puolueen puheenjohtajasta

  13.3.2012

  Keskustan Keski-Suomen piiri ei kannata neuvoa antavan jäsenvaalin järjestämistä puolueen puheenjohtajasta. Piiri keskusteli asiasta piirihallituksen kokouksessa Toivakassa 9.3.2012. Päätös oli yksimielinen.

 • Äänestäminen on kansalaisoikeus

  27.1.2012

  Meiltä piiritoimistolta on viime päivinä kysytty lukuisia kertoja, kumpaa ehdokasta äänestää presidentinvaalien toisella kierroksella, kun omalle ykkösehdokas Paavo Väyryselle ei voi enää ääntään antaa. Myös sitä on kysytty, että asettuuko Keskusta tai Keski-Suomen piiri jommankumman ehdokkaan taakse.

 • Mihin unohtui ihminen kuntauudistuksessa?

  20.1.2012

  Keskustan Keski-Suomen piiri ei hyväksy viime perjantaina julkisuudessa esiteltyä kuntakarttaa. Kuntakarttaa keskusta käsitteli eilen 19. tammikuuta järjestetyssä tilaisuudessa, johon oli kutsuttu keskustan piirihallituksen jäsenten lisäksi kaikki Keski-Suomen keskustalaiset maakuntavaltuutetut, keskeiset kunnanvaltuutetut sekä muut kuntapäättäjät. Tilaisuuteen osallistui lähes 50 keskustalaista.

 • Presidenttiehdokas Väyrysen Keski-Suomen vaalijuhla suorana netissä ja radiossa

  6.1.2012

Edellinen 1 2 3 ... 11 12 13 14 15 16 17Seuraava