Uutiset ja tapahtumat

Keskusta K-S metso vihreä sivun yläkuva.jpg
Keskusta.fi / Keski-Suomi / Suomeksi / Kunnat / Hankasalmi / Uutiset ja tapahtumat

Tavataan

19.10.2012 klo. 11-14 tori tapahtuma! Hankasalmen torilla kunnallisvaali ehdokkaat jakavat perunoita ilmaiseksi. Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen paikalla klo. 11.30-12.15.

20.10.2012 klo. 10-13 Melli-Ellissä Keskustanaisten tapahtuma "Keskustan naiset mittaavat ja alentavat verenpainettasi".

Uutisia

 • Sielunmaisema_Maire_Lehmonen_11032020.jpg

  Piiri ja piiritoimisto toivottavat lämpöistä ja tervettä kesää!

  12.5.2020

  Piiritoimisto on suljettu koronatilanteen sekä henkilöstön lomien johdosta koko kesän, mutta piirin toimistosihteeri on tavoitettavissa: 25.-30.6. sekä 12.8-5.9.2020 sähköpostilla: pia.hogberg@keskusta.fi tai keski-suomi@keskusta.fi tai puh: 045 327 4845. Muina aikoina ja poliittisissa asioissa vastaa piirin puheenjohtaja Tahvo Anttila: tahvoanttila@gmail.com tai puh: 0500 746 571.

 • Anttila Tahvo.jpg

  Piiripuheenjohtajan tervehdys keskisuomalaisille

  9.4.2020

  Nyt koronakriisin akuuteimman terveysuhan jälkimainingeissa meidän pitäisi hetkeksi pysähtyä katsomaan, mihin meillä on oikeasti varaa. Kriisistä selviäminen edellyttää tilanteen arviointia. Keskustassa olemme perustaneet työryhmän, jonka keskeisenä tehtävänä on selvittää ja pohtia, miten Suomi ja suomalaiset pääsevät vallitsevan kriisin jälkeen rakentamaan yhteiskuntaamme uudelleen. Puoluekokous tulee syksyllä ottamaan kantaa työryhmän ehdotuksiin. Tässä vaiheessa on aika pohtia koulutuskentän uusimista, perustuloa, omavaraisuutta, alueellista jakautumista ym.

 • Valokuvakilpailu1p.jpg

  Keskisuomalainen sielunmaisema löytyy Keuruulta

  8.4.2020

  Etsimme valokuvakilpailulla keskisuomalaista, keskustalaista sielunmaisemaa. Piirihallitusjäsenistä koostuva raatimme valitsi kilpailun voittajaksi keuruulaisen Tuomo Riikosen kuvan Huhkojärveltä.

 • Keskustan Keski-Suomen piirin kannanotto 8.5.2020

  8.4.2020

  Perhehoitajien työskentelymahdollisuuksiin on kiinnitettävä huomiota. Alueellisten ja kuntien perhehoidon toimintaohjeiden perhehoitolakia tiukemmat rajaukset kaventavat toimeksiantosopimuspohjaisten perhehoitajien toiminta- ja elantomahdollisuuksia. Perhehoitolain mukaista 2 kk:n lakisääteistä irtisanomisaikaa ei käytetä esim. asiakkaan kuollessa, vaan perhehoitaja jää vajaatyölliseksi tässä maakunnassa jo 7 vrk perheenjäsenensä menehtymisen jälkeen. Perhehoitajien sosiaaliturva on heikko, jolloin perhehoitajuuden vajaa- ja osatyöllisyys hankaloittaa perhehoitajien työtä.

 • SipilänTupailta23042020.jpg

  Virtuaalitupailta kansanedustaja Juha Sipilän kanssa: Miten tästä eteenpäin yrittäjät?

  2.4.2020

  Korona koettelee. Terveyttä, palveluita ja taloutta. Moni yrittäjä on joutunut lomauttamaan työntekijänsä ja omakin elanto on vaakalaudalla. Miten selvitä tästä kaikesta? Miten saada talous jälleen tasapainoon?

 • Virtuaalitupailta.jpg

  Kansanedustajiemme virtuaalitupailta ti 31.3.

  25.3.2020

  Kaveria ei jätetä vaikeinakaan aikoina yksin! Jos seinät alkavat ahdistaa ja kaipaat omaan poliittiseen kuplaasi säpinää tai haluat laajentaa maailmankuvaasi, päästä kansanedustajamme kotiisi tiistaina 31.3.klo 18! Puhutaan politiikkaa!

 • Samat sosiaali- ja terveyspalvelut kaikille kansalaisille asuinpaikasta riippumatta

  23.3.2020

  Keskustan Keski-Suomen piiri haluaa, että SOTE- uudistus turvaa samat sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut kaikille kansalaisille asuinpaikasta riippumatta.

 • koronavirus-uutiskuva.jpg

  Koronaviruspandemian vaikutukset piirin ja piiritoimiston toimintaan

  13.3.2020

  Keskustan Keski-Suomen piiri keskeyttää toistaiseksi tilaisuuksien järjestämisen koronaviruksen vuoksi. Keskeytys koskee yleisötilaisuuksia sekä puolueen sisäisiä tilaisuuksia. Keskeytys on voimassa ainakin toukokuun puoliväliin asti. Piiritoimistomme henkilökunta siirtyy etätyöhön ja piiritoimisto on suljettu toistaiseksi. Työntekijöihin saa yhteyden normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. Kokoukset hoidetaan sähköisesti. Muut tapaamiset erillisen sopimuksen mukaan. Suosittelemme kaikille jäsenillemme seuraamaan terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19 ja toimimaan ohjeistusten mukaisesti.

 • Leppä_Keuruulla_13032020.jpg

  Tilaisuus peruttu koronavirustilanteen johdosta. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä Keuruulla pe 13.3. klo 16.30

  10.3.2020

  Keskusta ei keskustelua pelkää. Tule päiväkahville ja tule kuulluksi! Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä tarjoaa pullakahvit Keuruulla pe 13.3. klo 16.30 kahvila Satumaassa, os. Keuruuntie 13. Nähdään siellä!

 • Keski-Suomi liikennebiokaasun pioneeriksi

  22.2.2020

  Keskustan Keski-Suomen piirin mielestä liikenteen päästöihin tulee kiinnittää enemmän huomiota vaikeuttamatta kuitenkaan ihmisten liikkumista. Julkisen liikenteen huono maantieteellinen saatavuus tai sähköautot eivät ole pitkien taipaleiden ihmisille tehokkain eivätkä edes taloudellisin vaihtoehto.

Edellinen 1 2 3 ... 16 17 18Seuraava