Uutiset ja tapahtumat

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 3.jpg
Keskusta.fi / Karjala / Suomeksi / Kunnat / Lappeenranta / Uutiset ja tapahtumat

Tavataan

 

Uutisia

 • Alakylän ja Korkea-ahon koulujen säilyttäminen sekä koulukeskusteu tärkeää

  20.9.2010

  Keskustan Lappeenrannan kunnallisjärjestö otti kantaa koulukeskusteluun. Muut puolueet tulivat viimeinkin Keskustan kannalle Alakylän ja Korkea-ahon koulujen säilyttämisasiassa.

 • Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi Lappeenrannassa

  20.9.2010

  Lappeenrannan seurakuntayhtymän seurakunnissa, Lappeenranta, Lappee, Sammonlahti, Lauritsala ja Joutseno, kerättiin lista "Seurakunta eläväksi". Siinä on mukana Keskustalaisia, sitoutumattomia, kokoomuslaisia ja kristillisdemokraatteja.

 • STTK Mahdollisuuksien Suomi ja Keskustan työelämän laatu

  9.9.2010

  Keskusta on suomalaisten hyvinvoinnista, turval­lisuudesta ja menestyksestä huolehtiva kansanlii­ke. Keskustassa katsomme ilolla kun näemme ympärillämme myös muita vastuunsa tuntevia tahoja.

 • Kuittinen aloitti Karjalan piirin toiminnanjohtajana

  6.9.2010

  Karjalan piirin toiminnanjohtajan pesti saatiin vihdoin täytettyä, kun YM Matti Kuittinen aloitti työt. Paikka vapautui, kun pitkäaikainen toiminnanjohtaja Pirjo Leino jäi eläkkeelle syyskuun alusta. Kuittinen on Karjalassa tuttu, hän oli piirissä projektityöntekijänä kunnallisvaalien aikaan.

 • Karjalan piiri paheksuu Kokoomuksen Venäjä-kannanottoa

  5.9.2010

  Kokoomus aiheutti turhia ongelmia Keskustan Karjalan piirin piiritoimikunta kokoontui 24.8 2010. Kokouksessa käsiteltävinä asiakohtina oli mm. toiminnanjohtajan valinta, seurakuntavaalit, eduskuntavaalit sekä alla oleva poliittinen kannanotto.

 • Karjalan Keskusta: Kokoomus aiheutti turhia ongelmia

  26.8.2010

  Keskustan Karjalan piiri ei ymmärrä Kokoomuksen Venäjä-linjauksia. Suomi on kansantaloudellisesti viennistä riippuvainen maa.

 • Eloiltamat Parikkalassa

  25.8.2010

  Keskiviikkona 25.8 klo. 18.30 alkaen pidetään Eloiltamat Parikkalan Särkisalmen Kisapirtillä. Kisapirtin osoite on Melkoniementie 139.

 • Kuittinen Karjalan Keskustan toiminnanjohtajaksi

  16.8.2010

  Matti Kuittinen on aloittanut työnsä Keskustan Karjalan piiri ry:n toiminnanjohtajana. Kuittinen valittiin toimeen piirin toiminnanjohtaja Pirjo Leinon siirryttyä eläkkeelle. Lue lisää

 • Ari Torniaisen puheenvuoro puoluekokouksessa

  16.6.2010

  Ari Torniainen käytti Keskustan puoluekokouksessa Karjalan piirin puheenvuoron. Torniainen on Keskustan Karjalan piirin puheenjohtaja, Lappeenrannan kaupunginhallituksen puheenjohtaja sekä Keskustan puoluehallituksen jäsen.

 • Karjalan piirille uusi toiminnanjohtaja

  16.6.2010

  Pitkäaikainen Keskustan Karjalan piirin toiminnanjohtaja Pirjo Leino siirtyy kesällä hyvin ansaitsemalleen eläkkeelle.

Edellinen 1 2 3 ... 36 37 38 39Seuraava