Etusivu

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

Tervetuloa Puumalan Keskustan sivuille!

Lähde mukaan: Seuraava varsinainen puoluekokous järjestetään Uudellamaalla, Vantaan Tikkurilassa 5.-7.6.2020.

Ajankohtaisia asioita löydät keskustan facebook-sivuilta

 

Unto Pasanenkuntayhdistyksen pj

-----------------------------------------

Eduskuntavaalit 2019

Puumalan Keskustan ehdokas Matias Hilden sai vaaleissa hienosti yli 4000 ääntä. Valitettavasti se ei tällä kertaa riittänyt. Kiitos kaikille äänestäjille ja  kampanjointiin osallistuneille.  https://matiashilden.fi/

Eduskuntavaalien tulokset


Seurakuntavaalit 2018 ennätysvilkkaat, äänestysprosentti oli 39,4

Keskustan kahdeksasta ehdokkaasta valittiin valtuustoon 6 ja kaksi jäi varalle. Keskustan ääniharava oli Minna Korhonen 71:llä äänellä. Eniten ääniä keräsi SDP:n Laura Pitkonen, joka sain 100 ääntä. Yhteinen seurakuntamme listan ykkönen oli Anne Kietäväinen 54 äänellä.

Keskusta menetti 2 paikkaa Yhteinen seurakuntamme listalle, joka sai 8 edustajaa valtuustoon. SDP:n paikkaluku pysyi samana eli 1 edustaja. Katso tulokset tästä

--------------------------

Kuntavaalit 2017

Kuntavaalit sujuivat hyvin, vaikka menetimme yhden paikan SDP:lle. Keskustalla on eniten paikkoja eli 10, seuraavana SDP 5, Perussuomalaisilla 2, Kokoomuksella ja Kristillisdemokraateilla 1 paikka kummallakin. Äänestysprosentti oli 66,7, joka oli Enonkosken jälkeen toiseksi korkein maakunnassamme.

Suuri kiitos kaikille vaalityössä mukana olleille ja etenkin äänestäjillemme!

Kuntavaalien tulokset

Valtuustotyöskentely Puumalan hyväksi on alkanut. Ensimmäinen uuden valtuuston kokous oli 12.6.2017. Kokouksessa valittiin puheenjohtajisto, kunnanhallituksen ja lautakuntien jäsenet, jotka löytyvät Puumalan kunnan nettisivuilta.

Ajankohtaisia asioita löydät keskustan facebook-sivuilta

Unto Pasanenkunnallisjärjestön pj

 Tavataan