Etusivu

Tervetuloa Puumalan Keskustan sivuille!

Maakuntavaalit lähestyvät 

Ensimmäiset maakuntavaalit järjestetään 28.10.2018

Puumalan keskustan ehdokkaana on Matias Hilden, virkavapaalla oleva kunnanjohtajamme, joka toimii kunta- ja uudistuministeri Anu Vehviläisen erityisavustajana. 

Vaaleissa koko maakunta on yhtenä vaalipiirinä, eikä kuntakohtaisia kiintiöitä ole. Joten meidän on saatava mahdollisimman moni äänestäjä liikkeelle ja äänestämään Matias maakuntavaltuustoon.

Lisätietoja maakuntavaaleista tästä linkistä.

Tulossa myös seurakuntavaalit

Samaan aikaan maakuntavaalien kanssa valmistaudutaan myös seurakuntavaaleihin. Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018. Ennakkoäänestys on 6. -10.11.2018

Ehdokkaita seurakuntavaaleihin kannattaa kysellä aktiivisesti jo nyt!

Lisätietoja seurakuntavaaleista tästä linkistä.

 

Ajankohtaisia asioita löydät keskustan facebook-sivuilta

 

Unto Pasanenkunnallisjärjestön pj

--------------------------

Kuntavaalit

Kuntavaalit sujuivat hyvin, vaikka menetimme yhden paikan SDP:lle. Keskustalla on eniten paikkoja eli 10, seuraavana SDP 5, Perussuomalaisilla 2, Kokoomuksella ja Kristillisdemokraateilla 1 paikka kummallakin. Äänestysprosentti oli 66,7, joka oli Enonkosken jälkeen toiseksi korkein maakunnassamme.

Suuri kiitos kaikille vaalityössä mukana olleille ja etenkin äänestäjillemme!

Kuntavaalien tulokset

Valtuustotyöskentely Puumalan hyväksi on alkanut. Ensimmäinen uuden valtuuston kokous oli 12.6.2017. Kokouksessa valittiin puheenjohtajisto, kunnanhallituksen ja lautakuntien jäsenet, jotka löytyvät Puumalan kunnan nettisivuilta.

Ajankohtaisia asioita löydät keskustan facebook-sivuilta

Unto Pasanenkunnallisjärjestön pj

 Tavataan