Ajankohtaista

Keskusta.fi / Etelä-Savo / Suomeksi / Ajankohtaista

Tapahtumat


Uutisia

Uusi kunta -seminaari 
Tule keskustelemaan kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen ja monien muiden kanssa tulevaisuuden kunnan roolista ja mahdollisuuksista Forssan kaupungintalon valtuustosaliin ti 25.10. klo 18.

Riihimäen paikallisyhdistyksen syyskokous 
Riihimäen py:n syyskokous Myllynojan säätiön kokoustiloissa (os. Kolehmaisenkatu 27) keskiviikkona 26.10. klo 18.30. Kahvitarjoilu klo 18 alkaen. Asialistalla sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Keskustelutilaisuus Hämeenlinnan taloudesta 
Tule keskustelemaan kaupungin taloudesta ja sen haasteista torstaina 27.10. klo 18 piiritoimistolle, os. Rauhankatu 11, Hml. Talous- ja hallintojohtaja Jussi Oksa alustaa aiheesta. Keskustelua. Kahvitarjoilu. Tilaisuuden järjestävät Keskustan Hämeenlinnan kunnallisjärjestö ja valtuustoryhmä, ja se on kaikille avoin.

Piirin kekrijuhla 
Tervetuloa Hattula-Pirtille lokakuun viimeisenä lauantaina viettämään moderneilla mausteilla ja perinteisellä otteella rakennettua Kekrijuhlaa! Syö vatsasi pinkeäksi sadonkorjuun tuotteita ja tanssi jalkasi kipeiksi elävän musiikin säestyksellä.

USA:n presidentinvaalien valvojaiset piiritoimistolla 
Tule mukaan jännittämään Yhdysvaltojen presidentinvaalien ääntenlaskentaa suorana! Valitaanko maailman mahtavimman valtion johtajaksi Hillary Clinton vai Donald Trump? Ja mitä siitä seuraa? Paikalla rento tunnelma sekä hyvää analyysia. Ja saatetaanpa yön aikana ottaa yhteyttä myös rapakon takana tilannetta seuraaviin ammattilaisiin... Tarjolla pientä purtavaa, mutta omat eväät kannattaa ottaa mukaan. Seuraan saa liittyä ja porukasta poistua ihan oman unirytmin mukaan.

 • Piiritoimisto muutti uuteen osoitteeseen

  5.8.2016

  Elokuun alusta lähtien piiritoimisto sijaitsee Hämeenlinnassa osoitteessa Rauhankatu 11. Siis siinä William's pubin vieressä. Tervetuloa käymään vaikka kahvilla! Toimisto on auki tiistaisin klo 8.30-12 ja torstaisin klo 13-17 sekä aina muulloinkin, kun työntekijöitä vain on paikalla. Tupaantuliaisista ilmoitetaan sitten myöhemmin :)

 • Kannanotto: Junaliikenteen leikkaukset mietittävä uudestaan

  1.3.2016

  Keskustan Etelä-Hämeen piiri pitää VR:n aikeita leikata junaliikennettä Riihimäki-Lahti ja Riihimäki-Tampere rataosuuksilla huonosti harkittuina. Junaliikenteen leikkaukset esitetyllä tavalla vaikeuttavat merkittävästi radan varren työmatkaliikennettä, joka suuntautuu pääasiassa pääkaupunkiseudulle, mutta myös mm. Riihimäelle, Lahteen ja Tampereelle. LUE KOKO TEKSTI KLIKKAAMALLA OTSIKKOA!

 • Piirikirje 1/2016

  11.2.2016

  Vuoden ensimmäisestä piirikirjeestä voi lukea mm. puheenjohtaja Timo Silvánin terveiset Tampereen politiikkapäiviltä sekä saada tietoa tulevista tapahtumista.

 • Lokakuun risteily on peruutettu

  10.6.2015

  Lokakuun lopulle suunniteltu Hämeen ja Kaakkois-Suomen keskustapiirien yhteinen pikkujouluristeily on jouduttu peruuttamaan. Aikataulujen päällekkäisyys vähensi potentiaalisten lähtijöiden määrää ja sesonkikauden hinnat vaikeuttivat tilannetta edelleen. Vaikka nyt kävi näin ikävästi, niin piirien yhteistyötä kyllä jatketaan.

 • Piiritoimisto suljettuna heinäkuussa

  8.6.2015

  Piiritoimiston väki lomailee 1.-31.7. Elokuussa sitten palataan toimiin entistä kovemmalla tarmolla. Toiminnanjohtaja vastailee sähköpostiin ja puhelimeen aina kun kesälaitumelta kirmaamiseltaan vain ehtii.