Etusivu

Janakkalan Keskustan kotisivut ovat osoitteessa

www.janakkalankeskusta.fi


Kotisivultamme löytyy tietoa sekä paikallisyhdistyksessämme että kunnallisissa luottamustoimissa toimivista luottamushenkilöistämme.

Sivuillamme on tietoa tulevista tapahtumista, kuvia jo eletyistä tilaisuuksista ja janakkalalaisten keskustalaisten vaikuttajien kirjoituksia ajankohtaisista aiheista.

Tervetuloa vierailemaan kotisivullamme!Meidät voit tavoittaa myös sähköpostitse janakkalan.keskusta@gmail.com tai puhelimitse 045 844 9049.
Lisäksi voit löytää meidät Facebookista 

Uutisia

 • Periaateohjelma uudistus keskustelua 30.11.17 Lopen Lounastuvalla

  7.12.2017

  Torstaina 30.11. kokoonnuttiin Lopen Lounastuvalle keskustelemaan Keskustan periaateuudistuksesta. Tilaisuus alkoi totuttuun tapaan kahvittelulla ja pienellä purtavalla.

 • Keskustan Etelä-Hämeen piirin syyskokous

  21.11.2017

  Raportti - 18.11.2017 Hattula, Juteinitalo Lauantai aamuna puoli yhdeksän jälkeen Juteinitalolla kokoonnuimme valmistelemaan Etelä-Hämeen piirin syyskokousta. Pikku hiljaa puoli yhdeksään mennessä puolueväki saapui paikalle kahvin ja pienen purtavan merkeissä.

 • Anttila: Helpotusta maatalouskriisiin

  27.8.2017

  Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila vaatii helpotusta maatalouden ahdinkoon. LFA:sta puuttuvaan rahoitukseen on budjettiriihessä löydettävä ratkaisu. Kriisitoimet tulee ohjata nopeasti elinkeinon kustannusten alentamiseen ja kannattavuuden turvaamiseen.