Etusivu

Tervetuloa

Keskustalaiset ovat ylpeitä kotikaupungistaan Forssasta. Haluamme edistää kaikin mahdollisin tavoin Forssan ja forssalaisten elämää. Unohtamatta koko seutukuntaa, Lounais-Hämettä.

Me Keskustalaiset tahdomme, että Forssassa tehdään harkittuja, pitkäntähtäimen strategisia suunnitelmia ja päätöksiä. Päätöksissä ja suunnitelmissa on oltava kehittäviä ja eteenpäin suuntautuvia katseita. Emme vastusta uusia, hyviä muutoksia. Tahdomme, että kaikilla, niin asukkailla kuin vierailijoillakin, on Forssassa hyvä olemisen ja tekemisen meininki. Olemme sitoutuneet mm. kaupungin strategiaan ja visioon "Forssa - Suomen lapsiystävällisin kaupunki 2017"

 

Keskustan toiminta Forssassa:

Keskustan Forssan kunnallisjärjestön lisäksi toimivat seuraavat paikallisyhdistykset

Forssan Keskustaseura (pj. Marjut Kallioinen)

Matkun paikallisyhdistys (pj. Jyrki Koivula)

Koijärven paikallisyhdistys (pj. Kalle Korvenoja)

Saviniemen paikallisyhdistys (pj. Markku Länninki)

 

Keskustanuorten toiminta on herätetty henkiin seudullamme:

Lounais-Hämeen keskustanuoret (pj. Johanna Alanko)

Uutisia

 • Keskustan Etelä-Hämeen piirin syyskokous

  21.11.2017

  Raportti - 18.11.2017 Hattula, Juteinitalo Lauantai aamuna puoli yhdeksän jälkeen Juteinitalolla kokoonnuimme valmistelemaan Etelä-Hämeen piirin syyskokousta. Pikku hiljaa puoli yhdeksään mennessä puolueväki saapui paikalle kahvin ja pienen purtavan merkeissä.

 • Peruspalveluministeri Annika Saarikko 25.10.2017 Cafe Laurell Hämeenlinna

  26.10.2017

  Iloisesti hymyilevä peruspalveluministeri Annika Saarikko saapui hieman etuajassa Cafe Laurelliin. Iloisesti hymyillen kätteli läsnä olevia ja otti niin sanotusti vaivattomasti tilan haltuunsa.

 • Anttila: Helpotusta maatalouskriisiin

  27.8.2017

  Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila vaatii helpotusta maatalouden ahdinkoon. LFA:sta puuttuvaan rahoitukseen on budjettiriihessä löydettävä ratkaisu. Kriisitoimet tulee ohjata nopeasti elinkeinon kustannusten alentamiseen ja kannattavuuden turvaamiseen.