Etelä-Hämeen Keskusta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

kansi2.jpg

Tervetuloa kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut! 

Uutisia Keskustasta
 • Malmi 2.jpg

  Petri Honkonen: Malmin paalutus uhkaa Suomen ilmastotavoitteita

  18.2.2020

  Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen ihmettelee kovin sitä, että Helsinki on valmis Malmin lentokentän paalutukseen, vaikka hanke todistettavasti aiheuttaa valtaisat hiilidioksidipäästöt. Ympäristöllisesti kestävä kaupunkikehitys ollaan täysin unohtamassa.

 • Unknown-3.jpeg

  Ministeri Lintilä: Alueiden Suomi tarvitsee myös maahanmuuttajayrittäjiä

  17.2.2020

  Elinkeinoministeri Mika Lintilä peräänkuuluttaa määrätietoisia toimia maahanmuuttajayrittäjyyden hyväksi. Lintilä tapasi maanantaina maahanmuuttajayrittäjiä Helsingin uudessa kauppakeskuksessa Triplassa.

 • Keskelta-kovaa_jarviradio mainos.jpg

  Keskusta alkaa kuulua Järviradiossa

  13.2.2020

  Puolueen Keskeltä & kovaa -podcastin radioinnit alkavat 15. helmikuuta. Keskustelussa suomalainen metsäosaaminen. Vieraina kansanedustaja Hanna Huttunen ja 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski.

Tulevia tapahtumia
 • 21.2.2020 17:00–19:00

  Käymme läpi puolueen uudistusohjelmaa eli mietimme Keskustan ja Suomen tehtävää ja tavoitekuvaa vuodelle 2030 puoluesihteeri Riikka Pirkkalaisen johdolla. Lopullinen Keskustan uudistusohjelma hyväksytään Vantaan puoluekokouksessa kesäkuussa. Nämä uudistustilaisuudet ovat avoimia kaikille ja järjestetään yhdessä MSL:n kanssa. Paikkana toimii Teatterihotelli Riihimäki (os. Hämeenaukio 1). Vastaavat tilaisuudet tullaan järjestämään myös Hämeenlinnan ja Forssan seuduilla, mutta jos tämä tilaisuus sopii kalenteriisi niin kannattaa tulla tänne ihan seutukunnasta riippumatta :)

 • 25.2.2020 18:30–20:30

  Koijärven py:n vuosikokous pidetään tiistaina 25.2. Koijärvitalolla os. Koijärventie 377. Vieraana kansanedustaja Hilkka Kemppi. Kahvit tarjolla klo 18.00 alkaen.

 • 15.4.2020 17:00–21:00

  Keskustan Etelä-Hämeen piirin sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 15.4. klo 17 alkaen Ypäjällä Ypäjänkylän seuraintalolla os. Ypäjänkyläntie 842. Valtakirjojen tarkastus ja kahvio avoinna klo 16-17.

Blogi
 • Martti Mäenpää.JPG
  Martti Mäenpää

  Ilmastotekoja ja työllistämistä

  17.2.2020

  Haapavedelle, syntymäkuntaani, on tulossa biojalostamo joka tuo työpaikkoja, ja on samalla niitä ilmastotekoja, joita Suomeen kaivataan.

 • Johanna Häggman.jpg
  Johanna Häggman

  KESKUSTA ETEENPÄIN

  8.1.2020

  Yhtenäisyys ei tarkoita, etteikö voi olla erilaisia ajatuksia, näkökulmia ja mielipiteitä asioista. Niitä pitää olla ja niistä on käytävä keskustelua. Vain siten löytyy yhteinen näkemys. Erilaisia mielipiteitä on pystyttävä esittämään ja niitä on arvostettava. Kompromissien tekeminen kuuluu politiikkaan niin puolueiden välillä kuin oman puolueen sisällä.

 • Timo Silvan.jpg
  Timo Silván

  Olemme oikealla tiellä

  28.11.2019

  Yritin elää säällisesti. Liikuin, en juopotellut, en polttanut ja söinkin keskivertoisen terveellisesti. Silti kunto alkoi heiketä, ensin juoksu ei sujunut kuten ennen, sitten portaissa kävely vaati pysähtelyä hengästymisen takia, sitten normaali kävely ei sujunut kuin taukoja pitäen. Syytä etsittiin, vaan ei meinattu löytää.