Etusivu

Tervetuloa

Tule kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut!

 • Rahkio_Marjatta_6685.jpg
  Marjatta Rahkio

  Miksi olla keskustalainen

  15.9.2017

  Keskustalaisuuden perusydin on sen aatteellisessa harmaudessa. Emme ole yhden asian ihmisiä, emme riehu ja puolusta arvojamme laput silmillä, vaan rakennamme yhteiskuntaa hitaasti pala palalta. Kunnioitamme vallitsevia lakeja, näemme arvon muidenkin näkemyksissä.

 • S-LA.jpg
  Sirkka-Liisa Anttila

  Kohti politiikan syksyä – vielä on aikaa kääntää Keskustan kurssia

  25.8.2017

  Meidän tulisi entistä paremmin kyetä kirkastamaan Keskustan pitkää linjaa pienen ihmisen puolueena. Leikkaukset ja keskittäminen ovat tuntuneet ihmisten arjessa, nyt tarvitaan konkreettisia pieniä tekoja tuota arkea helpottamaan. Viestimme tulee olla, että Suomi on kunnossa vasta sitten, kun kaikki ovat kasvussa mukana.

 • Timo Silván

  Lisää junavuoroja!

  17.8.2017

  VR on nykytilassa omalla mukavuusalueellaan. Saa monopolina järjestää junaliikenteen itseään tyydyttävällä tavalla. Tästä hyvänä esimerkkinä on IC-junien ohiajaminen Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä. VR haluaa tällä palvella pääkaupunkiseudun asukkaita ja Tampereen ja muiden pääteasemien matkustajia. Kilpailu todennäköisesti toisi, kysynnän ollessa suurta, junat takaisin Hämeenlinnaan ja Riihimäelle. Sama koskee monia muita rataosia, joilla välipysähdyksiä on poistettu.

 

Uutisia

 • Anttila: Helpotusta maatalouskriisiin

  27.8.2017

  Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila vaatii helpotusta maatalouden ahdinkoon. LFA:sta puuttuvaan rahoitukseen on budjettiriihessä löydettävä ratkaisu. Kriisitoimet tulee ohjata nopeasti elinkeinon kustannusten alentamiseen ja kannattavuuden turvaamiseen.

 • 20.10.2017 18:30–23:00
  0

  Tervetuloa Tammelaan Valkeaniemen pirtille viihtymään! Tarjolla on hyvää ruokaa ja maittavaa juomaa, sekä tietenkin yllätysohjelmaa ja tanssimusiikkia! Päivän poliittista tarjontaa annostelee presidenttiehdokas, ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Matti Vanhanen. Liput 25€ (opiskelijat 15€) voi maksaa joko ennakkoon tai ovella. Kannattaa kuitenkin ilmoittaa osallistumisestaan ennalta esim. etela-hame@keskusta.fi tai 050-374 5146. Näin osaamme mitoittaa tarjoilut paremmin.

Keskusta viestii

 • Kulmuni-Katri-2017-uutiskuva.jpg

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni: Keskusta esittää "Suomi-sopimusta" – tukeeko SDP?

  22.9.2017

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen esitti eduskunnan budjettikeskustelussa keskiviikkona pidemmän aikavälin aluepoliittista sopimusta. Suomi kaupungistuu. Keskusta ei sitä vastusta. Päinvastoin, kaupungit ovat Suomen menestykselle ehdottoman tärkeitä. Lisäksi on luonnollista, että ihmiset muuttavat paikkakunnalta toiselle.

 • Vihreä-liitu--uutiskuva.jpg

  Keskustalla avoin haku työryhmiin

  12.9.2017

  Avoin haku Keskustan kahdeksan uuden työryhmän jäseniksi on alkanut. Lisäksi asuntotyöryhmää täydennetään tämän haun kautta. Hakuaika päättyy 26.9.2017. Työryhmät ja niiden työ on tärkeä osa Keskustan ohjelmallista valmistautumista vuoden 2019 eduskuntavaaleihin ja laajemminkin puolueen tulevaisuustyöhön.

 • Vaikuttajakiihdyttämö-uutiskuva.jpg

  Suomen suurin poliittinen mentoriohjelma alkaa

  12.9.2017

  Suomen suurin poliittinen mentoriohjelma Vaikuttajakiihdyttämö alkaa keskiviikkona 13.9.2017. Mukana ohjelmassa on yli sata 16 - 29-vuotiasta nuorta koko Suomesta. Mentoreina puolestaan on alansa ammattilaisia ja vaikuttajia eri aloilta.

 • risteily.png

  Keskustan presidentti- ja maakuntaristeily 14. – 15.10.2017

  6.9.2017

  Keskusta kokoontuu lauantaista sunnuntaihin 14. – 15.10.2017 yhteiselle presidentti- ja maakuntaristeilylle m/s Silja Europalle.

 • Kulmuni-Katri-2-uutiskuva.jpg

  Kulmuni: Rinteen budjettikommentit kivien heittelyä lasitalossa

  1.9.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni ihmettelee demarijohtaja Antti Rinteen budjettikritiikkiä. SDP:n oma toiminta ja tulokset viime vaalikaudella eivät juuri anna Rinteen kommenteille uskottavuutta nyt, kun Suomen talous kasvaa, työttömyys vähenee, ja tehdään monia päätöksiä pienituloisten ja perheiden aseman parantamiseksi.