Blogi

Keskustatoimijoiden blogi

 • Rahkio_Marjatta_6685.jpg
  Marjatta Rahkio

  Miksi olla keskustalainen

  15.9.2017

  Keskustalaisuuden perusydin on sen aatteellisessa harmaudessa. Emme ole yhden asian ihmisiä, emme riehu ja puolusta arvojamme laput silmillä, vaan rakennamme yhteiskuntaa hitaasti pala palalta. Kunnioitamme vallitsevia lakeja, näemme arvon muidenkin näkemyksissä.

 • S-LA.jpg
  Sirkka-Liisa Anttila

  Kohti politiikan syksyä – vielä on aikaa kääntää Keskustan kurssia

  25.8.2017

  Meidän tulisi entistä paremmin kyetä kirkastamaan Keskustan pitkää linjaa pienen ihmisen puolueena. Leikkaukset ja keskittäminen ovat tuntuneet ihmisten arjessa, nyt tarvitaan konkreettisia pieniä tekoja tuota arkea helpottamaan. Viestimme tulee olla, että Suomi on kunnossa vasta sitten, kun kaikki ovat kasvussa mukana.

 • Timo Silván

  Lisää junavuoroja!

  17.8.2017

  VR on nykytilassa omalla mukavuusalueellaan. Saa monopolina järjestää junaliikenteen itseään tyydyttävällä tavalla. Tästä hyvänä esimerkkinä on IC-junien ohiajaminen Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä. VR haluaa tällä palvella pääkaupunkiseudun asukkaita ja Tampereen ja muiden pääteasemien matkustajia. Kilpailu todennäköisesti toisi, kysynnän ollessa suurta, junat takaisin Hämeenlinnaan ja Riihimäelle. Sama koskee monia muita rataosia, joilla välipysähdyksiä on poistettu.

 • Juha Iso-Aho

  Huomisen eväitä kokoamassa

  9.8.2017

  Kesä on ollut Suomessa ja myös puoluepolitiikassa hiljaiseloa. Kovin vähillä mietteillä ohitettiin muun muassa heinäkuun gallupit, joissa Keskustan kannatus oli tippunut alle 17 prosentin. Seppo Kääriäinen tiivisti olennaisen ongelman blogissaan: entiset eväät on syöty.