Blogi

Keskustatoimijoiden blogi

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
 • Antero Suonpää.jpg
  Antero Suonpää

  Mielivaltaa sähkönsiirroissa

  9.4.2018

  Elenian nimellä tunnettu sähkönsiirtoyhtiö on yksi esimerkki mielivaltaisesta hinnoittelusta yksityisiä kuluttajia kohtaan määritellessään palveluidensa hintoja. Oma oikeustajuni ei mitenkään voi sulattaa tilannetta, että minulle lähetetään laskuja, joiden vastikkeeksi en saa mitään.

 • SLA.jpg
  Sirkka-Liisa Anttila

  Politiikan kevät jälleen kiireinen – luvassa 129 hallituksen esitystä

  2.2.2018

  Politiikan keväästä on tulossa jälleen kiireinen. Hallitus antaa kevään aikana 129 hallituksen esitystä, joista 47 on kiireellisiä ja 28 menee varmasti perustuslakivaliokunnan käsittelyyn. Selontekoja on viisi. Hihat on käärittävä, sillä töitä on paljon!

 • Martti Mäenpää.JPG
  Martti Mäenpää

  Hyvinvointikeskus Sauvola - monen sukupolven kohtaamispaikka

  25.1.2018

  Hyvinvointikeskuksen suunnittelu alkoi 2014, monissa eri tilaisuuksissa kuunneltiin paikallisia asukkaita ja eri järjestöjä. Alkuun oli vääntöä hyvinvointikeskuksen paikasta, lopulta tontti löytyi S-marketin vierestä.

 • Johanna Häggman.jpg
  Johanna Häggman

  Matti Vanhanen on paras ehdokas presidentiksi

  16.1.2018

  Matti Vanhanen on ehdokkaista ulkopolitiikan johtamisessa kokeinen ja asiantuntemuksessa paras! Seitsemän vuotta Suomen pääministerinä ja v. 2006 Suomen EU:n puheenjohtajuudenkin erinomaisesti hoitaneena, hän tuntee niin Venäjän Presidentti Putinin kuin EU:n ja muiden maiden päämiehet ja hänellä on heihin toimivat suhteet.

 • Timo Silvan.jpg
  Timo Silván

  Kävellen ja pyöräillen

  15.1.2018

  Valtiovalta on lanseeraamassa kansalaisille käpyohjelman! Mikäs se sitten on? Kannustaa kansalaisia käpyjen keräilyynkö!? Ei nyt sentään. Käpyohjelma rohkaisee ihmisiä kävelemään ja pyöräilemään enemmän.

 • Pirkko Lokinperä.png
  Pirkko Lokinperä

  Mikä onkaan parasta koulurakentamisessa?

  18.12.2017

  Olemme lähestymässä kovaa vauhtia vuoden tärkeintä juhlaa, joulua. Olemme kouluissa viettäneet itsenäisyyspäivä- tai Suomi 100-juhlia. Jotkut ovat vielä ahertamassa joulujuhlien parissa. Koulut ovat sulkemassa oviaan jouluksi ja on aika levätä hetken aikaa.

 • Markku Leppälahti.jpg
  Markku Leppälahti

  Juhlien aikaan

  7.12.2017

  Suomi juhlii näyttävästi sataa vuottaan. Eri tilaisuuksissa on ollut runsaasti yleisöä. Oma isäni olisi täyttänyt tänä vuonna myöskin 100 vuotta. Hän kuitenkin kuoli jo 46-vuotiaana eikä saanut nähdä vapaan maan tulevaa menestystä. Hän oli sodassa alusta loppuun saakka ja haavoittui kahdesti.

 • Antero Suonpää.jpg
  Antero Suonpää

  Maakunta- ja soteuudistuksesta

  29.11.2017

  Toivon ja uskonkin, että meneillään olevia suuria uudistuksia valmisteltaessa on pyritty käyttämään parhaita käytettävissä olevia voimia ja tahoja. Kuitenkin nyt, kun yhä useammat tasot, toimijat, yhteisöt jne tahot ovat voineet antaa vastineitaan ja arvioitaan meneillään olevista suunnitelmista, on niissä ilmennyt varsin paljon epävarmuuksia hankkeiden siirtämisestä käytännön toimintaan.

 • Jenni Rauhaniemi.png
  Jenni Rauhaniemi

  Varhaiskasvatukseen lisäarvoa Tammelassa

  23.11.2017

  Lisäarvo jo mahdollisimman nuorena englannin kielelle altistamisesta on todellinen etulyönti monelle pitkälle tulevaisuuteen. Kieliopinnot tuovat yllättävästi lisää itseluottamusta ja jopa jossain määrin esiintymistaitoja. Tulevat opinnot suoriutuvat helpommin ja elämään tulee helpottavia seikkoja lisäkieliopintoja ajatellen.

 • Timo Silvan.jpg
  Timo Silván

  Sairaalahankkeen toteuttamisessa toinenkin vaihtoehto

  17.11.2017

  Keskussairaalan rakentamiselle Hämeenlinnassa kokonaan uuteen paikkaan on toinenkin vaihtoehto. Onko sitä perusteellisesti harkittu?

Edellinen 1 2Seuraava