Jäseneksi

Tervetuloa tulevaisuuden tekijöiden joukkoon

Ilmapallot yläkuva.jpg
Keskustan jäsenyys kannattaa. Keskustan jäsenenä pääset tekijäksi jäsenmäärältään Suomen suurimpaan puolueeseen ja rakennat Suomea kotikunnastasi lähtien yhdessä muiden ihmisyyden, yhteisvastuun ja yhdessä tekemisen nimeen vannovien kanssa. Keskustan jäsenkortti on kortti niille, joille pelkkä puhe ei riitä, vaan jotka vaativat tekoja aatteiden tueksi. Jos toimeen ei tartuta, mikään ei taatusti muutu paremmaksi

Keskustassa voit olla jäsenenä puolueen yhdistyksissä, Keskustanaisissa, Keskustanuorissa tai Keskustaopiskelijoissa. Jäsenenä pääset vaikuttamaan Keskustan politiikkaan ja osallistumaan puolueen päätöksentekoon sekä monipuolisiin tapahtumiin. Saat koulutusta, uusia ystäviä ja mielenkiintoisen harrastuksen - oman ponnahduslautasi huipulle. Uusitut puolueen säännöt takaavat sen, että jäsenten ääni kuuluu tulevaisuudessa entistäkin vahvemmin puolueen päätöksenteossa, politiikassa ja toiminnassa. 

Keskustan jäsenenä saat lisäksi 6 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsen-Suomenmaan, joka kertoo ihmisistä ja ilmiöistä Keskustan sisällä ja ulkopuolella.   

 

Jäsenmaksu

Keskustan puoluekokouksen suosittama jäsenmaksu on 30 euroa / vuosi / henkilö.
Opiskelijoilta jäsenmaksu on 20 euroa / vuosi / henkilö.

Jäseneksi verkossa

Jäsenyyttä voit hakea tästä >>

 

Jäseneksiliittymislomake

Mikäli et halua liittyä jäseneksi verkossa, voit tulostaa jäseneksiliittymiskaavakkeen ja lähettää sen täytettynä kaavakkeesta löytyvään osoitteeseen.

Tulosta lomake tästä:
Jäsenhakemuslomake.pdf