Uutiset

 • IMG_5061.JPG

  Kesällä aloitettu jalkautuminen kunnallisjärjestöihin hyvässä vauhdissa

  29.11.2016

  Keskustan piirien ja puoluetoimiston yhteisjalkautuminen kunnallisjärjestöihin aloitettiin kesäkuussa. Tarkoituksena on vuoden vaihteeseen mennessä käydä kaikissa kunnallisjärjestöissä. Yhteiskokoukset on pidetty jo pitkälti yli puolessa kunnallisjärjestöstöistä.

 • lapset-lukevat-uutiskuva.jpg

  Kannanotto: Sivistyksen pohja rakennetaan kunnissa

  27.11.2016

  Menestyvän yhteiskunnan perustan muodostaa sivistynyt kansa. Kotikunta-maakuntamallin toteutuessa huomio kunnissa kääntyy entistä voimakkaammin varhaiskasvatukseen, peruskouluun ja toisen asteen koulutukseen. Koulutusjärjestelmä säilyy maailman parhaana vain, jos uudistamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Suomalaisen koulutuksen perusta on kuntapäättäjiemme vastuulla.

 • männyt-uutiskuva.jpg

  Kannanotto: Pariisin ilmastosopimus edellyttää Suomen metsien parempaa huomioimista EU:ssa

  27.11.2016

  Keskusta katsoo, että ilmastotyön kannalta on keskeistä laatia EU-tasolle uudet säännöt, jotka tunnustavat myös puuston kasvun sitoman hiilen. Tämä olisi oikeudenmukainen malli myös Suomen metsien kannalta. On tärkeää, että Suomi voi lukea hyväkseen metsien eteen tehtyä ilmastotyötä päästövähennystavoitteita saavutettaessa.

 • Keskustan puoluesihteeri Ovaska: Oppositiopuolueiden aika osallistua vastuunkantoon

  26.11.2016

  Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska patistaa oppositiota osallistumaan vastuunkantoon ja uudistusten toteuttamiseen kuntakentällä, sekä lopettamaan puheet säästöjen ja uudistusten perumisesta.

 • Keskustan Elsi Katainen: Tarvitaan kanttia viedä uudistukset maaliin

  26.11.2016

  Keskustanaisten Elsi Katainen totesi keskustan puoluevaltuustossa Torniossa, että Suomen kuntoon laittamisen urakka on hankala. Hänen mukaansa vastatuulet ovat olleet navakoita. Siksi tarvitaan kanttia viedä uudistukset loppuun asti.

 • Kaikkonen: Hyvä taloudenhoito on vastuunkantoa

  26.11.2016

  Keskusta sai perinnöksi Suomen, jonka työttömyys kasvoi, ja talous supistui. Puolessatoista vuodessa on saatu aikaiseksi käänne.

 • Kivelä-Antti--uutiskuva.jpg

  Antti Kivelä Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

  26.11.2016

  Keskustan puoluevaltuuston kokous valitsi kuopiolaisen lääkärin Antti Kivelän, Satu Simeliuksen ja Jussi Ylitalon puoluevaltuuston johtoon.

 • Sipilä-Tornio-pvalt-uutiskuva.jpg

  Juha Sipilän poliittinen katsaus Tornion puoluevaltuustossa 26.11.2016

  26.11.2016

  Suomi tulee kuntoon niin kuin on luvattu. Vaikka uskoa välillä koetellaan, niin tästäkin selvitään. Näin totesi keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä puheenvuorossaan Torniossa keskustan puoluevaltuustossa. Hän muistutti, että keskustalaisille rakkaita arvoja ei voi ottaa itsestään selvyyksinä vaan niiden eteen on oltava valmis näkemään vaivaa. Hän esitteli myös meneillään olevat hallituksen suuret uudistukset ja muistutti, että taloudessakin näkyy jo valoa.

 • Jalankulkuportti-uutiskuva.jpg

  Annika Saarikko: Kukaan ei synny yksinäiseksi

  24.11.2016

  Usein puhutaan, että meidän on rakennettava kilpailukykyisempi tai innovatiivisempi Suomi. Nämä tavoitteet ovat tärkeitä, mutta ihmisten hyvinvointi vaatii enemmän. Liian harvoin kysymme: Miten rakentaisimme yhteisöllisemmän Suomen? Sellaisen, jossa ei olisi meitä ja heitä – olisi vain meitä.

 • Valot-ja-sipilä-uutiskuva.jpg

  Juha Sipilä Keskustan Karjalan piirin 110-vuotisjuhlassa

  19.11.2016

  Suomi uudistuu ja Keskusta on uudistava voima. Samalla kaikki suomalaiset ja koko Suomi on pidettävä mukana, tämä oli puheenjohtaja Sipilän viesti puolueen Etelä-Karjalan piirin 110-vuotisjuhlassa.

Edellinen 1 2 3 ... 16 17 18Seuraava