125

Miia

Lahti

ikä 46 vuotta
viestinnän asiantuntija, hallintotieteiden yo
Hyvinkää
#suomenarvoisiatekoja

Kuka olen?


Työskentelen viestinnän asiantuntijana, aiemmin toimittajana; siviilissä olen ensisijaisesti äiti. Olen opiskellut hallintotieteitä ja viestintää. Elämän korkeakoulun käynnisti leskeksi jääminen.

Suomen arvoiset teemani


Yhteistä hyvää!

1. Parasta elämää perheille
2. Ihmisen ja luonnon kestävä kumppanuus
3. Koulutus ja työ pitävät pinnalla
4. Tasapainoinen talous hyvinvointiyhteiskunnan turvana
5. Sivistys kantaa kauas

Kaikkien kynnelle kykenevien on osallistuttava yhteisen hyvän hengissä pitämiseen ja luomiseen. Niin voimme myös auttaa kaikkein heikoimpia.

Miia Somessa


Miia Lahti
13.04.2019 11:28
Viimeisen kampanjapäivän tunnelmissa Marja-Leenan, Marjan, Juhanin, Joukon ja Joonaksen kanssa. Yksi hienoimmista asioista vaalityön aikana on ollut tutustuminen uusiin ihmisiin, yli puoluerajojen. Jos esimerkiksi Reijan (kd.) ja Minnan (vihr.) kanssa olisimme päättämässä Suomen asioista, hyvä yhteistyöhenki olisi taattu. Niin tämän pitää mennä; toisia arvostaen ja kuunnellen! Vaalipäivää odotellessa🧡💛💚
Miia Lahti
12.04.2019 20:10
Meillä kaikilla oli oikein mukavaa tänään - iloa ja hyvää tunnelmaa loppusuoralla! Espoossa, Järvenpäässä ja Porvoossa. Huomenna lauantaina olen Hyvinkään torilla klo 10-13. Tervetuloa!! ☀️🍀☀️
Miia Lahti
09.04.2019 06:30
Tänään Matin kanssa Hyvinkäällä Willan Jäätelökahvilassa. Tule kahville ja juttelemaan!
Miia Lahti
05.04.2019 17:09
Perjantai-illan huumaa. Mutta on kuulkaa mielenkiintoista keskustelua! Paneelissa Antit Kaikkonen ja Lindtman, Leena Meri ja Kai Mykkänen. Puheenjohtajana Aamupostin päätoimittaja Laura Ääri.
Miia Lahti
05.04.2019 13:24
Mietitkö vielä, kenelle antaisit äänesi eduskuntavaaleissa? Minä ajattelen, että jokaisen kynnelle kykenevän pitäisi osallistua yhteisen hyvän ylläpitämiseen ja luomiseen. Sillä tavalla hyvinvointiyhteiskuntamme pysyy pystyssä. Kun kannamme yhteistä vastuuta ja teemme voitavamme kulloistenkin voimavarojemme puitteissa, voimme luottaa myös siihen, että pahan päivän tullen saa apua. Yhteinen vastuu ja osallistuminen on yksi syy siihen, miksi olen ehdolla eduskuntaan. Toisaalta työni viestinnän asiantuntijana ja toimittajana sekä hallintotieteiden opinnot ovat antaneet hyvän pohjan ymmärtää yhteiskuntaamme ja asioiden monimutkaisuutta. Elämän ylintä korkeakoulua olen käynyt yli kuusi vuotta - siitä lähtien, kun puolisoni sairastui aivosyöpään ja kuoli. Jäimme alakouluikäisen lapsen kanssa kahdestaan opettelemaan elämää alusta. Olen ehdolla Hyvinkäällä, Uudenmaan vaalipiirissä, numerolla 125. Lue lisää täältä: http://www.miialahti.fi
Miia Lahti
04.04.2019 21:05
Tänään oli vuorossa Hyvinkään Ympäristöfoorumin ja Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen paneeli. Aiheina mm. luomu- ja lähiruoka, ilmastonmuutos, energiaratkaisut, metsähakkuut ja kiertotalous. Metsistä tähän sen verran, että kestävä metsänhoito on parasta ilmastotyötä. Oikea-aikaiset harvennukset joka vaiheessa ovat tärkeitä. Kasvava puusto sitoo hiilidioksidia niin kauan kuin biomassa lisääntyy. Kun se ei enää lisäänny, on viisasta harventaa puustoa. Puuta on ohjattava yhä enemmän rakentamiseen.
Miia Lahti
04.04.2019 10:32
Tänään ympäristöpaneeli Willassa. Tervetuloa!
Miia Lahti
03.04.2019 20:15
Laulua ja puheita illan puhteeksi Hyvinkään Keskustanaisten tilaisuudessa. Omassa puheessani korostin, kuinka tärkeää on, että jokainen - mahdollisuuksiensa mukaan - osallistuu yhteisen hyvän ylläpitämiseen ja luomiseen. Kiitos kaikille osallistujille, järjestäjille ja ehdokaskamuille & puoluesihteeri Riikalle🍀💚
Miia Lahti
03.04.2019 04:17
Ennakkoäänestys alkaa tänään! Tänään tavattavissa Hyvinkäällä Willan Jäätelökahvilassa klo 16-17 ja Jätinlinnassa klo 18.
Miia Lahti
02.04.2019 18:25
"Lyhytkin vierailu metsässä tai muulla laadukkaalla luontoalueella palauttaa stressistä." Koin tämän erityisen vahvasti sinä syksynä, kun vierailin päivittäin sairaalassa kuolemaa odottaneen mieheni luona. Kävin nimittäin usein myös sairaalan viereisessä metsässä hengittämässä. Välillä sinne oli jopa pakottava tarve mennä, että sai pahimman ahdistuksen ulos. Vähemmänkin dramaattisissa tilanteissa ja aivan normaalissa arjessa on iso merkitys sillä, että pääsee nopeasti luontoon. Kaupungeissa on paineita rakentaa tiheästi - mikä on monella tavalla täysin ymmärrettävää - mutta samalla olisi huolehdittava siitä, että edes pieni ala lähiluontoa säilyisi kaikkien oikeutena. "Metsässä ja rakennetussa puistossa palauduttiin työn rasituksista huomattavasti paremmin kuin kaupungin keskustassa. Myönteisiä vaikutuksia saatiin jo 15 minuutissa", kertoo Helsingissä tehty tutkimus. Oheinen juttu kertoo niin ikään, että viheralueiden määrän on havaittu olevan yhteydessä vähäisempään määrään sydänkuolemia. Ja kuten otsikkokin sanoo: hiilijalanjälki kasvaa, jos luontoon lähdetään autolla.
Miia Lahti
31.03.2019 20:06
Tänään vaaliteltalla Klaukkalassa. Kävin erään pariskunnan kanssa syvällisen keskustelun nuorena leskeytymisestä ja lapsena puoliorvoksi jäämisestä. Naapuriteltan PPP:n kanssa piti päästä kuvaan🤗 Kaksi viikkoa vaaleihin!
Miia Lahti
30.03.2019 18:15
Tänään oli tosi kiva päivä Hyvinkäällä, ai että☀️🍀🤗 Markkinoilla tungokseksi asti väkeä; juttuseuraa riitti ja lämmittävän mukavia kohtaamisia. Välillä piipahdimme Willassa Hyvinkään yrittäjien paneelissa. Selkä ja jalat on seisomisesta kipeät, mieli huippuhyvä ja motivoitunut. Vaaleihin kaksi viikkoa ja yksi päivä😊 - Muistakaa kesäaikaan siirtyminen ensi yönä!
+