120

Ilmari

Kekkonen

ikä 67 vuotta
yrittäjä
Vantaa
#suomenarvoisiatekoja

Kuka olen?


Yrittäjä Vantaalta, tj-seppä-juoksup. pienyrittäjän arkea.
3 lapsen isä, eläkeläinen
Harratukset autot traktorit puutarhan hoito ja kalastus.
Lempiruoka pannulla paistettu ahven ja keitetyt perunat.

Suomen arvoiset teemani


52 vuotta työuraa ja homma jatkuu. Töissä pajalla 4 henkilöä. Samalla tarjoamme harjoittelu-paikan 2-3 ammattiin opiskelevalle. Suomalaisia ja maahanmuuttajia, osa ei osaa lukea ja kirjoittaa edes omalla kielellään. Ja kaikki tämä ilman tukea niin kun pitääkin.
En kannata yritystukia, korkeintaan poikkeusoloissa jota nyt ei ole.

Blogi


Voihan pojat.

13.3.2019

Ompahan taas ollut näytelmä nimeltään sote. Näyttää keksityn ikiliikkuja muuten vaan ei liiku. Tuntuu ettei olla tajuttu että politiikassa ei sanelulla päästä eteenpäin vaan se on joukkue laji ellei sitten ole diktaattori.
Ymmärrän kyllä että Suomi on iso maa näin pienelle väestölle ja alueet on erilaisia. Nytkin
monella pienellä paikkakunnalla terveydenhoito pelaa hyvin.

Kalenteri


    Markkinoilla

    16.3.2017 klo 20:19
    Tikkurila

    Olen mukana lippavinossa kuuntelemassa ja keskustelemassa.

Ilmari Somessa


Ilmari Kekkonen, poliitikkona
13.04.2019 20:58
Ohi on ohi on !! Liitän tähän tuntemattoman lähettäjän kuvan jos osaan.. Oli se mukavaa kun pikku elegantilla lasten lorussa, se vaalikampanja ja huomenna äänestetään ja illalla hillityt juhlat. Ja sitten jonain päivänä joudaan kahvit voisilmäpullalla massikan vieressä sijaitsevassa blaa blaa laassa. Kiitokseksi kaikille kävijöille , makkaransyöjille ja äänestäjille ja äänestämättä jättäneille. Tunnen suurta riemua ja etuoikeutta kun sain olla mukana toteuttamassa demokratiaa teidän kanssa.
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
13.04.2019 07:02
Onpa ollut mukava tavata monenlaisia ihmisiä ja vaihtaa mielipiteitä. Ja kuulla iloisia ja vähemmän iloisia elämän tarinoita ja valaa uskoa niille joilla on vaikeuksia. Kyllä elämä kantaa ja monenlaista apua saatavilla. Alv on se suuri ongelma joka on monen palvelualan yrittäjän suurin menoerä, ja kun palkkakulut ei alv laskennassa ole vähennyskelpoisia niin alvia joutuu maksamaan myös miinus merkkisestä tulosta. Eilen tuli kuultua siitä ongelmasta parturialalta. Tänään vielä kampanjointia ja huomenna rentoutumaan eli haravoimaan pihaa. Kiitos kaikille ja nyt Tikkuraitille makkaran paistoon Ilmari
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
11.04.2019 17:56
Kilpailijat hakevat vastakkainasettulua suurimpien kaupunkien ja muun Suomen välille. Helsinkiläiset keskittyvä tekemään maaseudulla autoilevista ihmisistä ilmastotavoitteiden uhkaajia, mutta eivät ole päässeet kivihiilellä lämmittämisestä eroon.
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
05.04.2019 08:18
Lähtölava matkalla Tikkuraitille, kaikki lihansyöjät tervetuloa, makkaraa ja juttuja riittää.
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
04.04.2019 18:42
Voi noita poliitikkoja. Sanna Marin puhuu kaupunkien hiilipäästöitä ja mitä niille voi tehdä. Ja Loviisassa Fortum lämmittää merta niin paljon että sillä vois lämmittää kannattavasti koko pk-seudun.. niin, mutta eihän se käy kun Helsingin energia ei voi sitten ryöstää mm. meitä pien yrittäjiä ja tulouttaa Helsingille reilu 300 miljoonaa euroa vuodessa. Voi voi polittukit... taitaa olla naama molemmin puolin päätä.
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
04.04.2019 16:19
No mutta en päässyt Tikkuraitille tänään , Massikka kyllä pärähti käymään kuin palmun alta mutta 55 vuotta vanha vesiputki Tapulin kohdalla hajosi joten vettä syyläriin ja takaisin pajalle. Mutta huomenna sitten puolen päivän maissa ehommalla masiinallaTikkurilaan. Tervetuloa oikein nälkäisenä sillä Veijon hyvää Sörkän grilleriä riittää.
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
03.04.2019 20:15
Höh hoijaa. Opas aika rientää ja opin uutta ! Osasin kirjoittaa tänne jotakin. Tietysti politiikkaa. Edelleen olen alkiolainen, poikieni mukaan äärikeskustalainen , omasta mielestä perussuomalainen keskustan ehdokas ja kannattaja. Mutta menneen hallituksen talous ja työllisyys politiikka onnistui hyvin. Mutta heikoimpia ei olisi tarvinnut kurmottaa mutta se on laitettava Kokoomuksen piikkiin. Emme me saaneet yli puolta kansanedustaja paikoista. Nyt sen voi korjata mutta äänestäjät sen päättää. Kun taloudessa on nyt hiukan liikkuma varaa nyt tulee takuueläkkeitä ja pienimpiä päivärahoja edelleen korottaa. Se sitä paitsi lisää paikallista kulutusta ja tuo valtion kassaan mm. Alv maksuja lisää. Optio herroilla on aikaa odottaa mutta nälkäisellä kovin vähän. Kaikki joukolla äänestämään ja nauttimaan keväästä. Ja palautetta torilla ja turuilla. Siellä tavataan. Huomenna Pornaisissa jos ei sada puukkoja puntareita. Ajattelin mennä massikalla.
ilmari kekkonen
26.03.2019 19:41
Siis @PetteriOrpo on sitä mieltä, että Sote-uudistusta ei tarvita. Nykylait riittävät. Aiemmin uudistus on ollut välttämätön. #vaalit2019
ilmari kekkonen
25.03.2019 13:42
Äänestäjien olisi hyvä tietää, kaatuiko sote huonoon lainvalmisteluun, vai epäasialliseen jarrutukseen eduskunnassa. Kansanedustaja Antti Rantakangas kertoo blogissaan, että syynä oli jarrutus. #sotejarrutus #Vaalit2019 https://t.co/S3ZMj1gbI2
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
17.10.2018 20:55
Ammattiliittojen johtajille ei kelpaa tasa-eikä eriarvoisuus. Pääministeri kertoi eilen eduskunnan tiedonantokeskustelussa ja Ylen A-studiossa, että puolentoista vuoden ajan kestäneissä kolmikantaneuvotteluissa ei päästy sopimukseen kaikille yrittäjille ja palkansaajille tasa-arvoisesta työaikalaista. Eilen pääministeri Sipilä uudisti ehdotuksensa, että palattaisiin neuvottelemaan tuosta tasa-arvoisesta työaikalaista, jolloin kaikkein pienimpiä.yrityksiä koskevan irtisanomislain valmistelusta voitaisiin luopua. Demarijohtaja Rinne ehdotti, että irtisanomislain valmistelu vietäisiin kolmikantaneuvotteluihin. Sehän hänelle sopisi, koska pienyrittäjillä ei ole mitään asiaa kolmikantaan. Hän ei halua näihin neuvotteluihin mukaan ketään sellaista, jota neuvoteltava asia koskettaa. Nyt lakkoillaan eriarvoisuutta vastaan, kun ensin on puolitoista vuotta vastustettu tasa-arvoisuutta. Kirjoitin tämän blogini jo ennen pääministerin eilistä tiedonantoa eduskunnalle.
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
09.04.2017 08:00
Kiitos kaikille vaalikampanjaani osallistuneille tuesta ja muille Vantaan Keskustan ehdokkaille hyvästä yhteistyöstä sekä kilpailevien puolueitten ehdokkaille kirittämisestä. Jos et vielä ole äänestänyt, niin lähde huolehtimaan suomalaisen demokratian maineesta ja hyvinvoinnista. Vaalitulos on aina oikea, joten tänä iltana sitten todetaan valtioneuvos Johannes Virolaista lainaten: "Kansa on puhunut ja pulinat pois."
Ilmari Kekkonen, poliitikkona
03.04.2017 22:25
Toivottavasti nyt rakennetaan Suomen vihoviimeistä ydinvoimalaa. http://ilmarikekkonen.fi/blogi/fennovoima/
+