Varsinais-Suomen Keskusta

Banneri.jpg

Piiritoimisto on suljettuna kesällä 4.7.-14.8. välisen ajan.

Nähdään lukuisissa keskustalaisissa kesätapahtumissa Varsinais-Suomessa!

Piirin päätapahtumat kesällä 2016:

OKRA maatalousnäyttely Oripäässä 6.7.-9.7.

Kuninkuusravit Turussa 29.7.-31.7.

Pyörät pyörimään -pyöräilytapahtuman välietapit Loimaalla 15.8. ja Alastarolla 16.8.

Kiireellisisssä asioissa voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan satu.simelius@keskusta.fi

 

Kiinnostaako valta ja vastuu?

Keskusta etsii vaikuttajia ja päättäjiä kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Ota yhteyttä oman kuntasi keskustajärjestöön tai lähde ehdolle kuntavaaleihin! Lisätietoa kuntavaaleista täällä.

Uutisia
Blogit
 • Karjalainen Riitta 400x600.jpg
  Riitta Karjalainen

  Sairaanhoitajien uudet työnkuvat - mahdollisuus parempiin sote-palveluihin

  6.6.2016

  Yksittäisissä tutkimuksissa laajavastuisella hoitotyöllä on voitu osoittaa monia myönteisiä vaikutuksia esimerkiksi hoitoon pääsyyn, hoidon laatuun ja potilastyytyväisyyteen.

 • minna_luotonen nettiin.JPG
  Minna Luotonen

  Ammattimainen taksi on asiakkaan turva

  25.5.2016

  Taksipalvelun toteuttaminen on vastuunalaista työtä, jossa kuljettajan ja yrittäjän vastuulla on lukuisten ihmisten henki. Luvanvaraisuus takaa laadun ja estää riskialttiiden toimijoiden väärinkäytökset.

 • Kurvinen Jani 400x600.jpg
  Jani Kurvinen

  Vaalit tulevat – Oletko valmis?

  18.4.2016

  Me itse olemme paljon vartijoina siinä, miten peruspalvelut ovat kaikkien kuntalaistemme saavutettavissa kohtuullisen matkan päässä ja kohtuullisessa ajassa. Meillä Varsinais-Suomessa on monia hyviä esimerkkejä siitä, miten koko ei ratkaise tuotetaanko palvelut taloudellisesti, tehokkaasti ja paikalliset olot huomioiden. Lähtekää ehdolle vaikuttamaan kotikuntanne asioista.

Edellinen 1 2Seuraava
Uutisia Keskustasta
 • Sipilä-Juha-250x300.jpg

  Sipilä: Hajautettu Suomi on tulevaisuuden Suomi

  12.6.2016

  Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä puolusti hajautettua yhteiskuntaa linjapuheessaan Keskustan puoluekokouksessa Seinäjoella sunnuntaina. Sipilän mukaan sellaisessa Suomessa valta ei keskity yksiin käsiin tai yhteen voimakeskukseen. Hajautetussa Suomessa koko maata kehitetään ja myyttiset kaupunki ja maaseutu eivät ole toistensa vastakohtia.

 • vanhanen2-uutiskuva.jpg

  Vanhanen: Suomelle turvallinen tulevaisuus

  12.6.2016

  Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasen mukaan on harjoitettava realistista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, joka luo vakautta Suomen lähialueille. Vanhanen ei kannata Suomen hakeutumista Naton jäseneksi, mutta tähdentää, että Suomella pitää säilyttää aina oma liikkumatila.

 • Ovaska-uutiskuva.jpg

  Ovaska Keskustan puoluesihteeriksi

  11.6.2016

  Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska on valittu Keskustan uudeksi puoluesihteeri puoluekokouksessa Seinäjoella.

 • varapuheenjohtajat-uutiskuva.jpg

  Keskustan varapuheenjohtajiksi Kulmuni, Kurvinen ja Rehula

  11.6.2016

  Keskustan puoluekokous Seinäjoella on valinnut puolueen varapuheenjohtajiksi kansanedustajat Katri Kulmunin, Antti Kurvisen ja Juha Rehulan.

 • Katainen-Elsi--uutiskuva.jpg

  Katainen: Eriarvoistumisen torjuminen ykkösasia

  11.6.2016

  Keskustanaisten puheenjohtajan Elsi Kataisen mukaan Suomen kuntoon laittamisessa olennaisinta on työllisyyden parantaminen. Sipilän hallituksen ohjelmassa on kuitenkin toinen, yhtä tärkeä tavoite: suomalaisten hyvinvointi- ja terveyserojen kaventaminen, Katainen sanoi Keskustan puoluekokouksessa Seinäjoella lauantaina.

 • Vanhanen-Matti-06-2016.jpg

  Vanhanen: Politiikka ei ole enää rikki

  11.6.2016

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Matti Vanhasen mukaan poliittinen kriisi Suomessa oli viime vaalikaudella vakavampi kuin silloin ymmärrettiin. Nyt Suomea johdetaan, päätöksiin pystytään ja suomalaiset voivat luottaa siihen, että Suomen asiat ovat hallinnassa.

Edellinen 1 2 3 ... 15 16 17Seuraava