Varsinais-Suomen Keskusta

Banneri.jpg

Piiritoimisto on avoinna arkisin klo 9:00 - 15:00

(varmista kuitenkin päivystys soittamalla puh. 01029220600102922060)

 

Lähde mukaan puoluekokoukseen!

Viralliset puoluekokousedustajat valitaan yhdistysten ja kunnallisjärjestöjen vuosikokouksissa. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita seuraamaan maailman toiseksi suurinta puoluekokousta. Majoituskiintiömme on täynnä. Lisätietoa yhteiskuljetuksesta täällä

Kiinnostaako valta ja vastuu?

Keskusta etsii vaikuttajia ja päättäjiä kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Ota yhteyttä oman kuntasi keskustajärjestöön tai lähde ehdolle kuntavaaleihin! Lisätietoa kuntavaaleista täällä.


Uutisia
Blogit
 • minna_luotonen nettiin.JPG
  Minna Luotonen

  Ammattimainen taksi on asiakkaan turva

  25.5.2016

  Taksipalvelun toteuttaminen on vastuunalaista työtä, jossa kuljettajan ja yrittäjän vastuulla on lukuisten ihmisten henki. Luvanvaraisuus takaa laadun ja estää riskialttiiden toimijoiden väärinkäytökset.

 • Kurvinen Jani 400x600.jpg
  Jani Kurvinen

  Vaalit tulevat – Oletko valmis?

  18.4.2016

  Me itse olemme paljon vartijoina siinä, miten peruspalvelut ovat kaikkien kuntalaistemme saavutettavissa kohtuullisen matkan päässä ja kohtuullisessa ajassa. Meillä Varsinais-Suomessa on monia hyviä esimerkkejä siitä, miten koko ei ratkaise tuotetaanko palvelut taloudellisesti, tehokkaasti ja paikalliset olot huomioiden. Lähtekää ehdolle vaikuttamaan kotikuntanne asioista.

 • Mirjam Karila.jpg
  Mirjam Karila

  Työnohjausta sotesta kansaedustajille pikaisesti

  15.4.2016

  Lehtiä lukiessani havaitsin mm. Turun Sanomissa uutisen kansanedustajien soteraivosta. Nimensä uutiselle olivat antaneet pitkäaikaiset kansanedustajat Sirkka-Liisa Anttila (kesk) Ja Paula Risikko (kok ). Entiset ministerit haikailevat entisten aikojen perään ja tietysti myös pelkäävät maakuntien reuna-alueiden palvelujen puolesta.

Edellinen 1 2 3Seuraava
Uutisia Keskustasta
 • Keskustan Kuntaliiton valtuustoryhmä: Aito maakuntaitsehallinto edellyttää omaa verotusoikeutta

  27.5.2016

  Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Seija Kuikka korosti ryhmäpuheessa menossa olevan sote- ja maakuntauudistuksen merkitystä koko kuntakentälle. Muutos tarjoaa mahdollisuuksia uudistaa kuntia kohti yhteisöllisyyttä, kumppanuutta ja elinvoiman vahvistamista. Tässä muutoksessa Kuntaliitolla ja sen moninaisilla verkostoilla on merkittävä rooli.

 • Heikkinen-Hannakaisa-uutiskuva.jpg

  Keskusta: Palvelut turvattava koko maassa, julkisella vallalla oltava vahva ote

  27.5.2016

  Sosiaali- ja terveyspalvelut on turvattava tasa-arvoisesti kaikille suomalaisille koko Suomessa myös tulevaisuudessa. Valinnanvapauden lisääminen ei saa vaarantaa tätä yhteisesti sovittua, sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksen tärkeintä tavoitetta. Sosiaali- ja terveyspalvelujen on pysyttävä julkisen vallan vahvassa otteessa, vaikka valinnanvapautta lisätään.

 • Tytti Isohookana-Asunmaa: Yhdessä vai erillään? Valtioiden roolit ja yhteistyö 2020-luvulla

  25.5.2016

  Keskusta uudistaa periaateohjelmansa. Puolueen periaateohjelmatyöryhmän jäsenet käsittelevät näillä sivuilla julkaistavissa kirjoituksissaan aikamme suuria muutosilmiöitä ja megatrendejä, joihin uudessa periaateohjelmassa etsitään vastauksia. Neljäntenä on vuorossa Tytti Isohookana-Asunmaa, joka pohtii valtioiden roolia globaalissa muutoksessa ja Suomen roolia tässä asetemassa.

 • Saarikko: Kompromissiesitys alkoholilain kokonaisuudistuksesta etenee ministerityöryhmään

  20.5.2016

  Keskustan eduskuntaryhmä antoi eilen tukensa sille, että hallitusryhmien neuvottelijoiden kompromissiesitys alkoholilain kokonaisuudistuksesta voi edetä hyvinvoinnin ja terveyden ministerityöryhmään. Neuvotteluryhmä hyväksyi tietyt päälinjat, joista osa vaatii vielä yksityiskohtaisempaa valmistelua.

 • vesilasi--uutiskuva.jpg

  Annika Saarikko: Vastuullista alkoholipolitiikkaa

  19.5.2016

  Keskustan linjana alkoholipolitiikassa on ollut ja on yhtäältä pitää huolta ihmisten terveydestä ja hillitä alkoholin aiheuttamia miljardiluokan ongelmia, ja toisaalta vastuullisesti parantaa etenkin hotelli-, ravintola- ja matkailualojen työllistävien kotimaisten yritysten toimintaedellytyksiä. Olemme halunneet siirtää alkoholin kulutusta kodeista ravintoloihin. Samaa kestävän tasapainon hakemista alkoholipolitiikka on laajemminkin yhteiskunnassa.

 • pulpettivene-uutiskuva.jpg

  Kesk Keränen ei allekirjoita SDP:n välikysymyksen sote -väitteitä

  19.5.2016

  Kansanedustaja Niilo Keräsen (kesk) mielestä SDP:n välikysymys tällä viikolla muistuttaa sitä kuuluisaa enoa, joka putosi veneestä. ”Huidotaan joka suuntaan, kun ei osata uida”, toteaa Keränen.

Edellinen 1 2 3 ... 17 18 19Seuraava