Varsinais-Suomen Keskusta

Banneri.jpg

Piiritoimisto on avoinna arkisin klo 9:00 - 15:00

(varmista kuitenkin päivystys soittamalla puh. 01029220600102922060)

 

Lähde mukaan puoluekokoukseen!

Viralliset puoluekokousedustajat valitaan yhdistysten ja kunnallisjärjestöjen vuosikokouksissa. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita seuraamaan maailman toiseksi suurinta puoluekokousta. Majoituskiintiömme on täynnä. Lisätietoa yhteiskuljetuksesta täällä

Kiinnostaako valta ja vastuu?

Keskusta etsii vaikuttajia ja päättäjiä kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Ota yhteyttä oman kuntasi keskustajärjestöön tai lähde ehdolle kuntavaaleihin! Lisätietoa kuntavaaleista täällä.


Uutisia
Blogit
 • Karjalainen Riitta 400x600.jpg
  Riitta Karjalainen

  Sairaanhoitajien uudet työnkuvat - mahdollisuus parempiin sote-palveluihin

  6.6.2016

  Yksittäisissä tutkimuksissa laajavastuisella hoitotyöllä on voitu osoittaa monia myönteisiä vaikutuksia esimerkiksi hoitoon pääsyyn, hoidon laatuun ja potilastyytyväisyyteen.

 • minna_luotonen nettiin.JPG
  Minna Luotonen

  Ammattimainen taksi on asiakkaan turva

  25.5.2016

  Taksipalvelun toteuttaminen on vastuunalaista työtä, jossa kuljettajan ja yrittäjän vastuulla on lukuisten ihmisten henki. Luvanvaraisuus takaa laadun ja estää riskialttiiden toimijoiden väärinkäytökset.

 • Kurvinen Jani 400x600.jpg
  Jani Kurvinen

  Vaalit tulevat – Oletko valmis?

  18.4.2016

  Me itse olemme paljon vartijoina siinä, miten peruspalvelut ovat kaikkien kuntalaistemme saavutettavissa kohtuullisen matkan päässä ja kohtuullisessa ajassa. Meillä Varsinais-Suomessa on monia hyviä esimerkkejä siitä, miten koko ei ratkaise tuotetaanko palvelut taloudellisesti, tehokkaasti ja paikalliset olot huomioiden. Lähtekää ehdolle vaikuttamaan kotikuntanne asioista.

Edellinen 1 2Seuraava
Uutisia Keskustasta
 • Presidenttiehdokas Matti Vanhasen verkkosivuilla palvelunestohyökkäys

  26.6.2016

  Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasen verkkosivuihin kohdistui juhannusaattona palvelunestohyökkäys.

 • Vanhanen-Matti-250x300.jpg

  Matti Vanhanen: Taivas ei putoa niskaamme

  24.6.2016

  Suomen kannattaa asettaa tavoitteeksi, että vapaakauppa jatkuisi, viisumivapaus säilyisi ja poliittinen yhteistyö jatkuisi EU:n ja Britannian välillä. En tosin ole varma, pystyvät britit hyväksymään pääsymaksuksi markkinoillemme suhteessa yhtä suuren pääsymaksun kuin mitä Norja ja Sveitsi vuosittain meille maksavat, Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen arvioi tuoreeltaan Britannian kansanäänestyksen tulosta.

 • Tossut-uutiskuva.jpg

  Anniina Sippola: Koti on ihmiselle koti - näkyi ikkunasta sitten puistoa tai metsää

  20.6.2016

  Keskusta uudistaa periaateohjelmansa. Puolueen periaateohjelmatyöryhmän jäsenet käsittelevät näillä sivuilla julkaistavissa kirjoituksissaan aikamme suuria muutosilmiöitä ja megatrendejä, joihin uudessa periaateohjelmassa etsitään vastauksia. Kahdeksantena on vuorossa Anniina Sippola, joka pohtii väestökehitykseen, muuttoliikkeisiin ja kaupungistumiseen liittyviä ilmiöitä.

 • viljaa-uutiskuva.jpg

  Hallitus vastasi välikysymykseen maatalouden kannattavuudesta

  14.6.2016

  Keskustan mukaan nyt tarvitaan ministeri Tiilikaisen esittämää maatalouden kriisipakettia, jotta tämänhetkistä maatalouden kannattavuusongelmaa helpotetaan. Keskusta edellyttääkin, että hallitus päättää kriisipaketista pikaisesti. Nyt tehdyt päätökset valtion takauksista ja lyhennysvapaavuosien lisäämisestä ovat hyvä alku. Lisäksi tukimaksatuksia aikaistetaan kymmenien miljoonien eurojen osalta.

 • Keskusta: Rohkeilla uudistuksilla kohti parempaa huomista

  12.6.2016

  Vuosikymmenten saatossa Suomessa tuudittauduttiin menestykseen. Meitä kehuttiin ja meiltä haettiin oppia muualle maailmaan. Loistimme kilpailukykytilastojen ja Pisa-tutkimusten kärjessä. Emme huomanneet tai halunneet tunnustaa muutosta ympärillämme, vaikka tipuimme taloudellisilla mittareilla muun Euroopan kyydistä. Velkaannuimme, talouskasvu hyytyi ja työttömyys kasvoi.

 • Sipilä-Juha-250x300.jpg

  Sipilä: Hajautettu Suomi on tulevaisuuden Suomi

  12.6.2016

  Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä puolusti hajautettua yhteiskuntaa linjapuheessaan Keskustan puoluekokouksessa Seinäjoella sunnuntaina. Sipilän mukaan sellaisessa Suomessa valta ei keskity yksiin käsiin tai yhteen voimakeskukseen. Hajautetussa Suomessa koko maata kehitetään ja myyttiset kaupunki ja maaseutu eivät ole toistensa vastakohtia.

Edellinen 1 2 3 ... 17 18 19Seuraava