Uutiset ja tapahtumat

Keskusta.fi / Pohjois-Savo / Suomeksi / Kunnat / Kiuruvesi / Uutiset ja tapahtumat

Tulevia tapahtumia:

Kiuruveden Keskustan oma kansanedustaja on Hannakaisa Heikkinen. Hannakaisan omat sivut löytyvät osoitteesta http://www.hannakaisaheikkinen.fi

Parhaiten tietoa Kiuruveden keskustan tapahtumista saat Facebook-sivuiltamme.

www.facebook.com/KiuruvedenKeskusta

 

Kiuruveden Keskustan kuntavaaliohjelma 2012

Kirkkaana tavoitteenamme on, että Kiuruvesi on tulevaisuudessakin itsenäinen, naapurikuntien kanssa yhteistyötä tekevä kunta.

Maan hallituksen pakkoliitospolitiikkaa emme hyväksy.

Kehittyvä elinkeinotoiminta on kuntatalouden kivijalka.  Teemme kaikkemme, että kiuruvetisellä elinkeinotoiminnalla on mahdollisuus kehittyä ja menestyä sekä nyt että tulevaisuudessa.

Uusiutuvia energian lähteitä tulee hyödyntää nykyistä paremmin uusien työpaikkojen ja investointien saamiseksi Kiuruvedelle.

Maatalous- ja maaseutuyrittäjyydellä on erityinen merkitys Kiuruveden menestymiselle myös tulevaisuudessa.

Maankäyttöpolitiikalla ja kaavoituksella on keskeinen merkitys kuntien päätöksenteossa. Haluamme turvata maanomistajien oikeudet ja kuntalaisten virkistyskäyttömahdollisuudet.

Meille on tärkeää, että kaikilla kiuruvetisillä onmahdollisuus hyvään ja turvalliseen kouluun, liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä laadukkaaseen päivähoitoon ja terveydenhuoltoon. Haluamme pitää koko Kiuruveden asuttuna.

Tavoitteenamme on ehkäistä lasten ja nuortensyrjäytymistä sekä tukea työikäisten ja perheiden hyvinvointia. Kiuruveden ikäihmiset ovat voimavara ja rikkaus.

Tasa-arvon edistäminen on kuntapolitiikkamme olennainen ja tärkeä tavoite. Sen pitää olla kiinteä osa kaikkea päätöksentekoa ja toimintaa.

Kunnallisen päätöksenteon on oltava lähellä ihmistä. Ehdokkaillamme on herkkä sydän, rehti mieli ja luja tahto viedä meille yhteisiä asioita eteenpäin kaikkien hyväksi.

 

Me välitämme.

Linkki: Suomen Keskusta rp:n vaaliohjelma

250px-Kiuruvesi_ilmasta_kuvattuna.jpg

yhteiskuva.jpg