Etusivu

 

 

Toimintaa

 

Tule mukaan tilaisuuksiin keskustelemaan, antamaan palautetta puolueen toiminnasta, tapaamaan kansanedustajia ja tänä vuonna valittuja uusia kunnanvaltuutettuja.

 

Lahti, Tule kuulemaan ja tapaamaan kunta- ja kehitysministeri Anu Vehviläistä ke. 27.9. klo 19.00.

Paikkana reumayhdistyksen tila, Vapaudenkatu 1 D, Lahti.
Maakuntauudistuksen valmistelu jatkuu. Tule kuulemaan missä mennään.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lahti/Nastola, Keskustan teltta Nastolan syysmarkkinoilla su 3.9. klo 9-15 Urheilukeskuksen parkkipaikalla. Kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Martti Talja paikalla 10-12.

Kahden Ruukin kierros, la. 2.9. matka Satakuntaan. Lähtö Lahdesta klo 8.00 ja paluu takaisin n. klo 20.00. Ohjelmassa Ahlaström Voyage, Sahamuseo ja Kauttuan ruukki. Lounas klo 14.00. Menomatkalla omakustanteinen kahvitauko lounaskahvila Signessä. Matkan hinta 50 € henkilöltä, joka sisältää bussikuljetuksen, lounaan ja pääsymaksut. Bussimatkan aikana ke. Martti Talja pitää poliittisen tilannekatsauksen. Sitova ilmoittautuminen 20.8. mennessä sähköpostilla jaana.niemi@keskusta.fi tai puh. 040 418 1150. Järjestäjänä Päijät-Hämeen Keskustanaiset.

Hämeenkoskipäivä, la. 26.8. klo 10-13 Keskusta mukana omalla osastolla.

Hollola, la. 26.8. Keskustan teltta Hollolan markkinoilla. Tervetuloa mukaan.

Kärkölä, Keskustan teltta la. 26.8. klo 10-15 Virkatien varrella kunnantalon läheisyydessä järjestöjen yhteisessä kärrypäivätapahtumassa. Laajennettu perinteinen "Kärrypäivä" Kärkölän kunnan 150 v. juhlien merkeissä.

Kärkölä, Keskustaväen saunailta to. 17.8. klo 17 alkaen Kalliopirtin leirikeskuksessa. Osoite: Kalliopirtintie 20 Kärkölässä. Mukana kansanedustaja Martti Talja. Kaikki tervetulleita.

Orimattila, Keskustan teltta Orimattilan elomarkkinoilla su. 13.8. Kansanedustaja Juha Rehula tavattavissa klo 11-12. Tule tapaamaan uusia kaupunginvaltuutettuja. Mehua ja ilmapalloja lapsille.

Asikkala, Keskustan teltta Kurhilan-Hillilän kylätorilla su 13.8. Kansanedustaja Martti Talja mukana klo 11-13. Tavattavissa myös Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi. Perinteinen kylän kesän kohokohta Vanhalla Kevarilla (Kurhilantie 270).

 

Asikkala, Keskustan teltta Anianpellon markkinoilla pe-la 11.-12.8. Kansanedustaja Martti Talja teltalla perjantaina klo 17.00- ja lauantaina klo 10-14. Teltalla tavattavissa myös Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi. Tervetuloa mukaan.

 

Orimattila, Tervetuloa Salusiltaan ke. 9.8. klo 17.00. Paikkana Salusjärven leirikeskus. Sauna kuumana ja järvi kylmänä klo 17-19. Kansanedustaja Martti Talja kertoo ajankohtaista politiikasta. Tarjolla kahvia ja makkaraa.


 

 

**************************************************************************************

Keskustassa voi osallistua vaikuttaa monella muullakin tapaa, ota selvää tästä. Soita 0400 930 483 tai tule käymään toimistollamme, osoitteessa Hämeenkatu 9 A 5. krs -

Olet lämpimästi tervetullut!

 

Piiri facebookissa: https://www.facebook.com/KeskustanPaijatHameenPiiri/

 

Keskusta viestii
 • Anniina Sippola: Sydämen sivistystä

  12.1.2016

  Maailmamme täyttyy uhkakuvista kun Suomeen saapuu yhä enemmän ihmisiä erilaisista kulttuureista. Erilainen ja vieras pelottaa, eikä asiaa auta uutiset, jotka kertovat naisten ahdistelusta ja muista rikoksista. Saapujien joukossa tulee myös ihmisiä, joiden käsitys naisen koskemattomuudesta on yhtä vääristynyt kuin joillain suomalasillakin rikollisilla. Toisaalla naiset saavat raiskaus- ja tappouhkauksia puhuessaan ääneen kokemistaan epäkohdista. Olenko ”suvakkihuora” kun uskon että kaikki maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat eivät ole raiskaajia? Ansaitsenko ”opetuksen” kun puolustan ihmisoikeuksia myös muille kuin suomalaisille?

 • Aleksi Koivisto: Suomi kuolee tai kansainvälistyy

  22.10.2015

  Minun mukava naapurini on ecuadorilainen kolmekymppinen nainen. Hän on tullut Vaasan yliopiston maisterivaiheeseen opiskelemaan energiatekniikkaa ja työskentelee nykyisin Vaasan ABB:n vaativissa kehitystehtävissä. Olisiko hän tullut Suomeen jos täällä olisi ollut lukukausimaksut vastassa? Ei.

 • Noora Hammar: Monikielinen työmiljöö tarpeen

  26.5.2015

  Nyt takana on neljä kuukautta asumista Brysselissä ja ystäviä on löytynyt maasta jos toisestakin. Vaikka Suomi on monelle hankalaa sijoittaa kartalle ja Helsingistä puhuminen saattaa saada aikaiseksi kysymyksen "What is Helsinki?", ei Suomessa asuminen kuitenkaan tunnu mahdottomalta idealta ihmisille. Kiinnostunutta koulutettua työvoimaa olisi kyllä tarjolla.

 • Antonios Sfakiotakis: Euroopan parlamentin mietintö Bolognan prosessista

  20.5.2015

  Bolognan prosessi on vuonna 1999 käynnistetty koulutuspoliittinen ohjelma, jonka tarkoitus on yhtenäistää eurooppalaisten maiden korkeakoulutusjärjestelmiä. Tavoitteeseen pyritään luomalla muun muassa vertailukelpoinen järjestelmä tutkintojen ja arvosanojen osalta. Käytössä myös yhtenäinen opintojen järjestelmä opintopisteiden osalta, ECTS. Prosessi on osa laajempaa eurooppalaista integraatiota, eli Euroopan maiden käytäntöjen yhdentymistä. Euroopan unioni on tämän prosessin johtava voima. Bolognan prosessin seurauksena on syntynyt niin kutsuttu eurooppalainen korkeakoulualue (EHEA).

 • Marie Okkonen: Keskeistä näkemystä edustajistoihin!

  15.5.2015

  Useimpien ylioppilaskuntien edustajistojen kaksivuotiskausi lähenee loppuaan, ja ensi syksynä järjestetään vaalit uusien valitsemiseksi. Myös opiskelijakunnat valitsevat jälleen syksyllä uudet edustajistot seuraavaksi vuodeksi. Keskustaopiskelijoiden monissa osastoissa on jo tehty suunnitelmia ja jopa rekrytoitu ehdokkaita. Omalla taipaleellani politiikassa on ylioppilaskunnalla ollut suuri merkitys. Olen oppinut valtavasti monenlaisista asioista, aina omien ajatusten ja mielipiteiden esille tuomisesta ja ryhmätyötaidoista vaalikampanjan suunnitteluun ja organisointiin saakka. Koen saaneeni monia taitoja, joista on hyötyä työelämässä sekä kokemuksia, joita muistella loppuelämän ajan. Kiitos kuuluu Joensuun Opiskeleville Keskustalaisille, jotka patistivat minut mukaan epävarmuudestani huolimatta.

Edellinen 1 2 3 ... 26 27 28Seuraava