Keski-Suomen Keskusta

Tervetuloa mukaan!

 

Keskustan Keski-Suomen piiritoimisto toivottaa kaikille hyvää kesää!

Keskustan Keski-Suomen piiritoimisto on suljettuna kesäaikana 13.7. - 2.8.2016.

Muina aikoina toimistolla palvelee toimistosihteeri Pia Högberg: puh: 010 315 2001, sähköposti: pia.hogberg@keskusta.fi

P.S. Teatterimatka Karstulaan 31.7. Katso lisää alta, kohdasta tapahtumat!

 Kesäkuva_kotisivu_2016.jpg

Piirin uutisia
Tapahtumat
 • 17.9.2016 0:00–18.9.2016 0:00

  Keskustan Keski-Suomen piiri on mukana Ween Maan Wiljaa tapahtumassa Jyväskylän paviljongissa 17.-18.9. osastolla A 404. Tule tutustumaan myös ajatuksia herättävään Mari Tabellin Byrokratian pyykkinaru -teokseen. Pyykkinaru on 25 m pitkä ja siihen on ripustettuna maanviljelijän vuotuiset tukihakemukset ja muut paperit.

 • 31.7.2016 10:30–18:30

  katsomaan näytelmää ”Olavi – elämän virta”, musiikkinäytelmä kertoo Olavi Virran elämästä. Klikkaa otsikkoa nähdäksesi lisää!

Ajankohtaista facebook-sivullamme:
 
Keskusta viestii
 • Vehviläinen-Anu-uutiskuva.jpg

  Ihmisille ja yrityksille sujuvat palvelut – maakuntauudistus on osa Suomen uudistamista

  29.6.2016

  Hallitus julkisti sote- ja maakuntauudistukseen liittyvän lakipaketin keskiviikkona pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Maakuntauudistuksesta vastaava kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen on tyytyväinen työn etenemiseen ja muistuttaa samalla siitä, että hallituksen reformit ovat olennainen osa Suomen uudistamista.

 • Rehula-hymy-uutiskuva.jpg

  Sotessa seuraavalle rastille – keskeiset tavoitteet ennallaan

  29.6.2016

  Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen ja maakuntien perustamisen alustavat lakiluonnokset julkistettiin keskiviikkona 29.6. Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula muistuttaa, että keskeiset tavoitteet sosiaali- ja terveydenhuollon muutoksessa ovat pysyneet jo pitkään samoina. Sosiaali- ja terveydenhuoltomme kustannusten kasvu on saatava taittumaan, ja ammattilaisia pitää saada ympäri maan sinne, jossa heitä tarvitaan. Palvelujen saatavuuden ja terveyden eriarvoistumisen kehitys pitää katkaista.

 • Sipilä-Juha-250x300.jpg

  Sipilä: Hajautettu Suomi on tulevaisuuden Suomi

  12.6.2016

  Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä puolusti hajautettua yhteiskuntaa linjapuheessaan Keskustan puoluekokouksessa Seinäjoella sunnuntaina. Sipilän mukaan sellaisessa Suomessa valta ei keskity yksiin käsiin tai yhteen voimakeskukseen. Hajautetussa Suomessa koko maata kehitetään ja myyttiset kaupunki ja maaseutu eivät ole toistensa vastakohtia.

 • vanhanen2-uutiskuva.jpg

  Vanhanen: Suomelle turvallinen tulevaisuus

  12.6.2016

  Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasen mukaan on harjoitettava realistista ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, joka luo vakautta Suomen lähialueille. Vanhanen ei kannata Suomen hakeutumista Naton jäseneksi, mutta tähdentää, että Suomella pitää säilyttää aina oma liikkumatila.

 • Ovaska-uutiskuva.jpg

  Ovaska Keskustan puoluesihteeriksi

  11.6.2016

  Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska on valittu Keskustan uudeksi puoluesihteeri puoluekokouksessa Seinäjoella.