Ajankohtaista

Keskusta.fi / Keski-Suomi / Suomeksi / Ajankohtaista

Uutisia

 • Keskusta K-S opi osaa innostu ja innosta 10 2017.jpg

  Opi, osaa, innostu ja innosta - Tarjoamme työtä tulevaisuudentekijälle Keskustassa

  28.9.2017

  Keskusta on Keski-Suomen vaikuttavin poliittinen järjestö ja maakuntamme muutosvoima. Yli 8 000 jäsentämme 23 kunnallisjärjestössä ja 140 paikallisyhdistyksessä kaipaavat huolenpitoasi.

 • Menestyvä, monien mahdollisuuksien maakunta = elävä maaseutu + hyvää ympärilleen säteilevä keskuskaupunki.

  22.9.2017

  Tuolla yhtälöllä voisi kiteyttää Keskustalaisen näkemyksen kaupunkien ja maaseudun välisestä suhteesta. Tällä hetkellä käydään keskustelua, jossa kaupunki ja maaseutu laitetaan vastakkain, tai ainakin korostetaan kaupunkien osuutta yhtälön onnistumisessa.

 • ämpärit.jpg

  Eikun Keskusta-ämpäriä jonottamaan ja syksyn satoa korjaamaan!

  15.9.2017

  Keskusta ämpärit löysivät kodin ennätysajassa Jyväskylän Paviljongissa pidetyillä WeenMaanWiljaa-syysmarkkinoilla. Keskustan kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin paikka Keskustan Keski-Suomen piirin eduskuntaretkelle 21.11. Arpa suosi Erkki Paanasta Lievestuoreelta. Tuotepalkinnot voitti: Petri Ahonen ja Mirjami Partanen Jyväskylästä. Onnittelut kaikille voittajille ja kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

 • Kuva_kesä_Tupaswilla.jpg

  Piiritoimiston aukioloajat kesällä 2017

  14.6.2017

  Keskustan Keski-Suomen piiritoimisto osoitteessa Yliopistonkatu 17 B, 2.krs, 40100 JYVÄSKYLÄ on suljettu henkilöstön kesälomien jodosta keskiviikkona 28.6. sekä ajalla: 3.7. - 6.8.2017. Toivotamme kaikille Keskustalaisille oikein aurinkoisen lämmintä ja voimaannuttavaa kesää!

 • Keskustan Keski-Suomen piiri on aloittanut valmistautumisen maakuntavaaleihin

  6.6.2017

  Keskustan Keski-Suomen piiri on aloittanut valmistautumisen maakuntavaaleihin ​ Keskustan Keski-Suomen piiri on aloittanut valmistautumisen vuoden 2018 maakuntavaaleihin. Keskustan tavoitteena on olla maakuntavaaleissa kuntavaalien tapaan Keski-Suomen suurin puolue. Piiri tavoittelee 30 % kannatusta Keski-Suomessa. Pääset lukemaan tiedotteen kokonaisuudessaan otsikkoa klikkaamalla.

Tapahtumia