Etusivu

Tervetuloa

Tule kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut!

Tapahtumia

Uutisia

  Keskusta viestii

  • ratikka-ja-liikenne-uutiskuva.jpg

   Keskustalaiset: Liikennekaarella palveluja ja työpaikkoja

   21.9.2016

   Eduskunnan liikennevaliokunnan keskustalainen valiokuntavastaava, kansanedustaja Mirja Vehkaperä arvioi, että hallituspuolueiden sopima liikennekaari luo lisää palveluita ja työpaikkoja koko Suomeen. Samaa sanovat muutkin liikennevaliokunnan jäsenet.

  • MirjaVehkapera.jpg

   Liikennekaari mahdollistaa palvelujen kehittämisen ja uudet työpaikat

   20.9.2016

   Keskustan vastaava eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnassa, kansanedustaja Mirja Vehkäperä: Tuntuvin muutos aiempaan on, että vihdoin liikenteen palveluja käyttävien ja tarvitsevien suomalaisten tarpeet asetetaan etusijalle.

  • Portaat-oranssi-uutiskuva.jpg

   Kaikkonen: Suomen ongelmat odottavat ratkaisua

   20.9.2016

   Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen sanoo budjettipuheessaan eduskunnassa, että Suomi tarvitsee nyt ratkaisujen etsimistä sopimalla, ei repimällä. Kaikkosen mielestä puolueiden nokittelu vaikkapa eduskuntakeskustelussa ei auta mitään eikä ketään.

  • Väkivaltaisia ääriliikkeitä torjuttava pohjoismaisesti

   19.9.2016

   Keskustan varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Katri Kulmuni nostaa esiin pohjoismaisen yhteistyön tärkeyden ääriliikkeiden toimintaan puuttumisessa.

  • Suomessa ei ole tilaa poliittisille ääriliikkeille

   19.9.2016

   Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen: Meidän on viimeistään nyt vedettävä viiva ja aloitettava määrätietoinen työ kaikkien väkivaltaa käyttävien ja sillä uhkaavien poliittisten ääriliikkeiden kitkemiseksi.