Etusivu

Tervetuloa

Tule kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut!

 

Uutisia

 • 28.2.2017 18:00–20:00
  0

  Keskustan Presidenttiehdokas Matti Vanhasen Ulkopolitiikkaa yhdessä -keskustelutilaisuus Riihimäellä Hyrian auditoriossa (Sakonkatu 1). Tule mukaan keskustelevaan tilaisuuteen kertomaan mielipiteesi maailman menosta.

 • 2.3.2017 17:00–20:00
  0

  Piirin järjestämät ehdokaskoulutukset jatkuvat torstaina 2.3. klo 17 Riihimäellä Myllynojan säätiön kokoustiloissa pidettävällä ehdokas- ja somekoulutuksella. Kouluttajaksi saapuu puoluetoimistolta poliittinen suunnittelija Jirka Hakala. Tervetuloa kaikki ehdokkaat paikkakunnasta riippumatta!

 • 11.3.2017 13:30–14:30
  0

  Tuleva perhe- ja peruspalveluministeri, kansanedustaja Annika Saarikko on yhdessä ypäjäläisten kuntavaaliehdokkaiden kanssa tavattavissa Ypäjän torilla la 11.3. klo 13.30 alkaen. Tervetuloa juttusille!

 • 21.3.2017 17:00–18:00
  0

  Puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen on tavattavissa yhdessä ypäjäläisten kuntavaaliehdokkaiden kanssa Veteraanituvalla (Perttulantie 7) ti 21.3. klo 17-18. Tule juttusille!

Keskusta viestii

 • Katainen-Elsi-uutiskuva.jpg

  Keskustanaisten Katainen: Perhevapaiden uudistus ei synny soolosuorituksilla

  27.2.2017

  Keskustanaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Elsi Katainen vaatii perhevapaiden uudistamisen valmistelutyön aloittamista laajapohjaisesti jo tänä keväänä. Lähtökohdaksi on otettava isien roolin vahvistaminen, monimutkaisen järjestelmän selkeyttäminen ja sääntelyn keventäminen. Mukaan on otettava myös perhevapaiden kustannuksista pitkälti vastaavat työmarkkinaosapuolet, sillä myös suomalaisen työelämän toimintatavat kaipaavat mylläystä perhevapaiden uudistamisen yhteydessä.

 • Keskustan eduskuntaryhmä liikkeellä koko Suomessa 2. – 6.3.2017

  24.2.2017

  ​Suomen talous kasvaa. Yhä useampi työtön on saanut työpaikan. Suomen kuntoon laittaminen jatkuu. Keskustan kansanedustajat ovat liikkeellä torstaista maanantaihin 2. – 6.3. koko Suomessa yli sadassa tapahtumassa kuuntelemassa ja keskustelemassa suomalaisten kanssa sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisesta ja siitä, millaisia kotikunnat lähipalveluineen tulevaisuudessa ovat.

 • Kulmuni-Katri-2016-uutiskuva.jpg

  Kulmuni: Maakunnat rakentuvat vahvojen seutujen varaan

  24.2.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni toivoo, että hallitus ottaa vakavasti viestin siitä, että viime vuosina erityisesti maakuntien kakkos- ja kolmoskaupungit eli niin sanotut seutukaupungit ovat kärsineet suhteellisen paljon valtion virastojen ja laitosten toimipaikkojen ja henkilötyövuosien vähenemisestä.

 • Kurvinen-Antti-uutiskuva.jpg

  Kurvinen: Sipilän hallitus on kuntatyöntekijän paras ystävä

  23.2.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen iloitsee kuntatalouden valoisammista tulevaisuudennäkymistä. Kuntatalous on vahvistunut Tilastokeskuksen mukaan vuoden 2016 aikana, ja kuntien tulos onkin kokonaisuutena ylijäämäinen. Tämä tarkoittaa valoisampaa tulevaisuutta peruspalvelujen ja kuntien työntekijöiden kannalta.

 • Saarikko Annika 400x600.jpg

  Saarikko: Peili käteen, Häkämies!

  22.2.2017

  ​Elinkeinoelämän Keskusliiton johtaja Jyri Häkämies vaati suomalaisia naisia nopeammin perhevapailta työelämään. (Lännen media 19.2.) Häkämiehen mukaan sillä tilkittäisiin työllisyysasteemme aukkoja tehokkaasti.