Uutisarkisto

Uutisarkisto

Peruspalveluministeri Annika Saarikko 25.10.2017 Cafe Laurell Hämeenlinna 26.10.2017
Iloisesti hymyilevä peruspalveluministeri Annika Saarikko saapui hieman etuajassa Cafe Laurelliin. Iloisesti hymyillen kätteli läsnä olevia ja otti niin sanotusti vaivattomasti tilan haltuunsa.
Anttila: Helpotusta maatalouskriisiin 27.8.2017
Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila vaatii helpotusta maatalouden ahdinkoon. LFA:sta puuttuvaan rahoitukseen on budjettiriihessä löydettävä ratkaisu. Kriisitoimet tulee ohjata nopeasti elinkeinon kustannusten alentamiseen ja kannattavuuden turvaamiseen.
Piiritoimisto muutti uuteen osoitteeseen 5.8.2016
Elokuun alusta lähtien piiritoimisto sijaitsee Hämeenlinnassa osoitteessa Rauhankatu 11. Siis siinä William's pubin vieressä. Tervetuloa käymään vaikka kahvilla! Toimisto on auki tiistaisin klo 8.30-12 ja torstaisin klo 13-17 sekä aina muulloinkin, kun työntekijöitä vain on paikalla. Tupaantuliaisista ilmoitetaan sitten myöhemmin :)
Kannanotto: Junaliikenteen leikkaukset mietittävä uudestaan 1.3.2016
Keskustan Etelä-Hämeen piiri pitää VR:n aikeita leikata junaliikennettä Riihimäki-Lahti ja Riihimäki-Tampere rataosuuksilla huonosti harkittuina. Junaliikenteen leikkaukset esitetyllä tavalla vaikeuttavat merkittävästi radan varren työmatkaliikennettä, joka suuntautuu pääasiassa pääkaupunkiseudulle, mutta myös mm. Riihimäelle, Lahteen ja Tampereelle. LUE KOKO TEKSTI KLIKKAAMALLA OTSIKKOA!
Piirikirje 1/2016 11.2.2016
Vuoden ensimmäisestä piirikirjeestä voi lukea mm. puheenjohtaja Timo Silvánin terveiset Tampereen politiikkapäiviltä sekä saada tietoa tulevista tapahtumista.
Lokakuun risteily on peruutettu 10.6.2015
Lokakuun lopulle suunniteltu Hämeen ja Kaakkois-Suomen keskustapiirien yhteinen pikkujouluristeily on jouduttu peruuttamaan. Aikataulujen päällekkäisyys vähensi potentiaalisten lähtijöiden määrää ja sesonkikauden hinnat vaikeuttivat tilannetta edelleen. Vaikka nyt kävi näin ikävästi, niin piirien yhteistyötä kyllä jatketaan.
Piiritoimisto suljettuna heinäkuussa 8.6.2015
Piiritoimiston väki lomailee 1.-31.7. Elokuussa sitten palataan toimiin entistä kovemmalla tarmolla. Toiminnanjohtaja vastailee sähköpostiin ja puhelimeen aina kun kesälaitumelta kirmaamiseltaan vain ehtii.
Piirikirje 2/2015 29.5.2015
Piirikirje lähetettiin sähköpostitse jäsenistölle 29.5.2015. Täältä voit lukea sen pdf-muodossa.
Yhteiskunta tarvitsee byrokratian vähentämistä 23.5.2015
Keskustan Etelä-Hämeen piiri vaatii tulevalta hallitukselta toimia, joilla byrokratiaa puretaan niin, että se ei jarruta enää tervettä taloudellista toimeliaisuutta ja kuntien elinvoimaisuutta. Turha hallinnointi on purettava kaikilta sektoreilta asumisesta yrittämiseen.