Ajankohtaista

Keskusta.fi / Etelä-Häme / Suomeksi / Ajankohtaista

Uutisia

 • Peruspalveluministeri Annika Saarikko 25.10.2017 Cafe Laurell Hämeenlinna

  26.10.2017

  Iloisesti hymyilevä peruspalveluministeri Annika Saarikko saapui hieman etuajassa Cafe Laurelliin. Iloisesti hymyillen kätteli läsnä olevia ja otti niin sanotusti vaivattomasti tilan haltuunsa.

 • Anttila: Helpotusta maatalouskriisiin

  27.8.2017

  Kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila vaatii helpotusta maatalouden ahdinkoon. LFA:sta puuttuvaan rahoitukseen on budjettiriihessä löydettävä ratkaisu. Kriisitoimet tulee ohjata nopeasti elinkeinon kustannusten alentamiseen ja kannattavuuden turvaamiseen.

 • Piiritoimisto muutti uuteen osoitteeseen

  5.8.2016

  Elokuun alusta lähtien piiritoimisto sijaitsee Hämeenlinnassa osoitteessa Rauhankatu 11. Siis siinä William's pubin vieressä. Tervetuloa käymään vaikka kahvilla! Toimisto on auki tiistaisin klo 8.30-12 ja torstaisin klo 13-17 sekä aina muulloinkin, kun työntekijöitä vain on paikalla. Tupaantuliaisista ilmoitetaan sitten myöhemmin :)

 • Kannanotto: Junaliikenteen leikkaukset mietittävä uudestaan

  1.3.2016

  Keskustan Etelä-Hämeen piiri pitää VR:n aikeita leikata junaliikennettä Riihimäki-Lahti ja Riihimäki-Tampere rataosuuksilla huonosti harkittuina. Junaliikenteen leikkaukset esitetyllä tavalla vaikeuttavat merkittävästi radan varren työmatkaliikennettä, joka suuntautuu pääasiassa pääkaupunkiseudulle, mutta myös mm. Riihimäelle, Lahteen ja Tampereelle. LUE KOKO TEKSTI KLIKKAAMALLA OTSIKKOA!

 • Piirikirje 1/2016

  11.2.2016

  Vuoden ensimmäisestä piirikirjeestä voi lukea mm. puheenjohtaja Timo Silvánin terveiset Tampereen politiikkapäiviltä sekä saada tietoa tulevista tapahtumista.

Tapahtumat


Jokioisten kunnallisjärjestön syyskokous 
Jokioisten kj:n syyskokous järjestetään tiistaina 14.11. klo 18 Jokioisten kunnantalolla. Kokouksessa on paikalla puhujana Hykyn yhtymäjohtaja Juha Heino. Tervetuloa!

Piirin syyskokous Hattulassa 
Keskustan Etelä-Hämeen piirin syyskokous pidetään lauantaina 18.11. klo 10 alkaen Hattulassa Juteinitalolla os. Kauppatie 3. Kahvio ja valtakirjojen tarkastus klo 9 alkaen. Esityslistalla sääntömääräisten asioiden lisäksi mm. presidentinvaaleihin, maakuntavaaleihin ja eduskuntavaaleihin valmistautuminen sekä viime vuoden tilinpäätöksen vahvistaminen. Puoluejohdosta paikalla varapuheenjohtaja Antti Kurvinen. Tervetuloa!

Hausjärven, Mommilan ja Oitin paikallisyhdistysten syyskokoukset 
Hausjärven, Mommilan ja Oitin paikallisyhdistysten syyskokoukset pidetään 23.11.2017 klo 18.00 Niklandian tiloissa, osoitteessa Honkarannantie 92, Oitti. Niiden jälkeen pidetään sitten kunnallisjärjestön syyskokous.

Hausjärven kunnallisjärjestön syyskokous 
Keskustan Hausjärven kunnallisjärjestön syyskokous pidetään 23.11.2017 klo 19.00 Niklandiassa, Honkarannantie 92, Oitti. Tervetuloa! Kokousta ennen paikallisyhdistykset pitävät omat syyskokouksensa.

Retki eduskuntaan 
(HUOM! Bussi on nyt täynnä. Varasijalle voi ilmoittautua 9.11. asti.) Torstaina 23.11. Lähtö bussilla ABC Forssan pihalta klo 9.00, ABC Tiiriö klo 9.50, ABC Riihimäki 10.20. 10- ja 3-tiellä poimitaa tulijoita tarvittaessa kyytiin pikavuoropysäkeiltä. Ilmoitathan tarpeesta hyvissä ajoin etukäteen. Eduskunnassa tapaamme kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilan sekä tutustumme remontoituun taloon opastetulla kierroksella. Lounas nautitaan Helsingin keskustassa hotelli Arthurissa, jonka jälkeen palaamme eduskuntaan seuraamaan kyselytuntia. Kotimatkalle lähdemme klo 17 jälkeen reittiä Helsinki-Riihimäki-Hämeenlinna-Forssa. Forssaan saavumme n. 19.30 paikkeilla. Matkan hinta (sis. matkat, lounaan ja välipalan paluumatkalla) 40€. Bussi on nyt täynnä, mutta varasijalle voi ilmoittautua piiritoimistolle etela-hame@keskusta.fi tai 050-374 5416 torstaihin 9.11. asti. Opintomatka järjestetään yhteistyössä MSL:n kanssa.