• Presidenttiehdokas Matti Vanhasen verkkosivuilla palvelunestohyökkäys

  26.6.2016

  Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhasen verkkosivuihin kohdistui juhannusaattona palvelunestohyökkäys.

 • Vanhanen-Matti-250x300.jpg

  Matti Vanhanen: Taivas ei putoa niskaamme

  24.6.2016

  Suomen kannattaa asettaa tavoitteeksi, että vapaakauppa jatkuisi, viisumivapaus säilyisi ja poliittinen yhteistyö jatkuisi EU:n ja Britannian välillä. En tosin ole varma, pystyvät britit hyväksymään pääsymaksuksi markkinoillemme suhteessa yhtä suuren pääsymaksun kuin mitä Norja ja Sveitsi vuosittain meille maksavat, Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen arvioi tuoreeltaan Britannian kansanäänestyksen tulosta.

 • Tossut-uutiskuva.jpg

  Anniina Sippola: Koti on ihmiselle koti - näkyi ikkunasta sitten puistoa tai metsää

  20.6.2016

  Keskusta uudistaa periaateohjelmansa. Puolueen periaateohjelmatyöryhmän jäsenet käsittelevät näillä sivuilla julkaistavissa kirjoituksissaan aikamme suuria muutosilmiöitä ja megatrendejä, joihin uudessa periaateohjelmassa etsitään vastauksia. Kahdeksantena on vuorossa Anniina Sippola, joka pohtii väestökehitykseen, muuttoliikkeisiin ja kaupungistumiseen liittyviä ilmiöitä.

 • viljaa-uutiskuva.jpg

  Hallitus vastasi välikysymykseen maatalouden kannattavuudesta

  14.6.2016

  Keskustan mukaan nyt tarvitaan ministeri Tiilikaisen esittämää maatalouden kriisipakettia, jotta tämänhetkistä maatalouden kannattavuusongelmaa helpotetaan. Keskusta edellyttääkin, että hallitus päättää kriisipaketista pikaisesti. Nyt tehdyt päätökset valtion takauksista ja lyhennysvapaavuosien lisäämisestä ovat hyvä alku. Lisäksi tukimaksatuksia aikaistetaan kymmenien miljoonien eurojen osalta.

Suomenmaa
Tutustu uuteen Suomenmaahan

Keskusta Twitterissä