Uutiset

 • Kaikkonen-Antti-2017-uutiskuva.jpg

  Kaikkonen ehdottaa sopimusta aluepolitiikasta

  20.9.2017

  Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Kaikkosen mukaan jokaisen suomalaisen ja koko maan on päästävä osalliseksi Suomen noususta. Kaikkonen ehdotti eduskunnan budjettikeskustelussa tasapainoisen aluekehityksen sopimusta, jossa haettaisiin ratkaisuja myös suurimpien kaupunkien erityisongelmiin.

 • Vihreä-liitu--uutiskuva.jpg

  Keskustalla avoin haku työryhmiin

  12.9.2017

  Avoin haku Keskustan kahdeksan uuden työryhmän jäseniksi on alkanut. Lisäksi asuntotyöryhmää täydennetään tämän haun kautta. Hakuaika päättyy 26.9.2017. Työryhmät ja niiden työ on tärkeä osa Keskustan ohjelmallista valmistautumista vuoden 2019 eduskuntavaaleihin ja laajemminkin puolueen tulevaisuustyöhön.

 • Vaikuttajakiihdyttämö-uutiskuva.jpg

  Suomen suurin poliittinen mentoriohjelma alkaa

  12.9.2017

  Suomen suurin poliittinen mentoriohjelma Vaikuttajakiihdyttämö alkaa keskiviikkona 13.9.2017. Mukana ohjelmassa on yli sata 16 - 29-vuotiasta nuorta koko Suomesta. Mentoreina puolestaan on alansa ammattilaisia ja vaikuttajia eri aloilta.

 • risteily.png

  Keskustan presidentti- ja maakuntaristeily 14. – 15.10.2017

  6.9.2017

  Keskusta kokoontuu lauantaista sunnuntaihin 14. – 15.10.2017 yhteiselle presidentti- ja maakuntaristeilylle m/s Silja Europalle.

 • Kulmuni-Katri-2-uutiskuva.jpg

  Kulmuni: Rinteen budjettikommentit kivien heittelyä lasitalossa

  1.9.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni ihmettelee demarijohtaja Antti Rinteen budjettikritiikkiä. SDP:n oma toiminta ja tulokset viime vaalikaudella eivät juuri anna Rinteen kommenteille uskottavuutta nyt, kun Suomen talous kasvaa, työttömyys vähenee, ja tehdään monia päätöksiä pienituloisten ja perheiden aseman parantamiseksi.

 • Tulppaaninlehdet-uutiskuva.jpg

  Vehviläinen ja Saarikko: Hallitus varmisti maakunta- ja sote-uudistuksen etenemisen

  31.8.2017

  Hallitus osoittaa maakunta- ja sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen etenemiseen yli 300 miljoonaa euroa vuodelle 2018. Summa koostuu muun muassa ICT:stä, valmisteluun ja toimeenpanoon varatuista määrärahoista, valinnanvapauspiloteista sekä maakuntavaalien järjestämisestä.

 • AnttiKaikkonen2.jpg

  Kaikkonen: Budjetti tukee nuoria ja perheitä ja luo luottoa tulevaisuuteen

  31.8.2017

  Budjetissa jatketaan työllistävää politiikkaa, jonka tuloksena yhä useampi työtön on saanut töitä. Työttömiä työnhakijoita on nyt jopa lähes 50 000 vähemmän, kuin vuosi sitten.

 • Lintilä-Mika-uutiskuva.jpg

  Lintilä: Koko Suomi mukaan kasvuun

  31.8.2017

  Suomen taloudessa on saatu aikaan kaivattu käänne. Talouden nousun pohja on laaja-alaista; vienti on lähtenyt vetämään ja myös kotimarkkinoilla palvelualat ovat kasvussa. Myönteistä on, että työllisyys paranee eri puolella Suomea. Tätä myönteistä kehitystä on edelleen kaikin tavoin tuettava.

 • Keskustan periaateohjelmaluonnos julki ja kentälle: Lähtökohtana ihmisen hyvä elämä

  29.8.2017

  Keskusta on julkaissut esityksen uudeksi periaateohjelmakseen. Luonnos on kirjoitettu uudella tavalla 101 lyhyen ja ymmärrettävän periaatteen muotoon. Puolueen, järjestelmän tai talouden sijaan lähtökohtina ovat tulevaisuuden ihmisen hyvä elämä ja sen edellytykset Uuden periaateohjelman nimeksi ehdotetaan ”Tasapainossa eteenpäin”.

 • Kurvinen-Antti-uutiskuva.jpg

  Kurvinen: Juna on saatava vaihtoehdoksi yhä useammalle suomalaiselle

  9.8.2017

  Juna on monella tapaa hyvä vaihtoehto kulkupeliksi. Raideliikenne on ilmasto- ja ympäristöystävällistä. Junamatkalla voi levätä, tehdä töitä tai vaikka juoda kahvia. Monille eläkeläisille ja opiskelijoille junaliikenne on yleisin matkustustapa. Nykyistä useampi suomalainen haluaisi käyttää junaa arjessa ja vapaalla. Valitettavasti viime vuosina varsinkin pienempien kuntien ja kaupunkien asukkaille raideliikenteen käyttäminen on muuttunut aiempaa vaikeammaksi asemien sulkemisen ja vuorojen harvenemisen takia. Tällä hetkellä Suomen kiskoilla ihmisiä voi kuljettaa ainoastaan monopoliyhtiö VR.

Edellinen 1 2 3 ... 15 16 17Seuraava