Uutiset

 • Hallintarekisteri käsiteltiin; avoin omistus säilyi Suomessa

  22.5.2017

  Eduskunta hyväksyi monipolvisen käsittelyn jälkeen hallintarekisteriin liittyvän lain arvo-osuusjärjestelmästä. Viimeiset vaiheet olivat yhtä mutkikkaat kuin koko lain eteneminen. Esityksessä oli kyse siis pakollisen EU-lainsäädännön toimeenpanosta, johon Suomi oli kuitenkin onnistunut neuvottelemaan poikkeuksen saada säilyttää oma avoimen omistuksen malli.

 • Ovaska-Jouni-3-uutiskuva.jpg

  Keskusta allekirjoitti liberaalin manifestin

  20.5.2017

  Keskustan maailmanperhe, liberaalipuolueiden kansainvälinen kattojärjestö Liberal International (LI) kokoontui Andorrassa 18.-20.5.2017. Kongressi juhlisti järjestön 70-vuotista taivalta hyväksymällä liberaalin manifestin. Kongressiin osallistuneet puoluejohtajat allekirjoittivat manifestin kokouksen päätteeksi lauantaina 20.5. Suomen Keskustan puolesta manifestin allekirjoitti kokoukseen osallistunut puoluesihteeri Jouni Ovaska.

 • Leppä-Jari--uutiskuva.jpg

  Jari Leppä maa- ja metsätalousministeriksi

  5.5.2017

  Kansanedustaja Jari Leppä nimitetään tänään ministeriksi presidentin esittelyssä. Ministerien vastuualueisiin tulee samalla joitain muutoksia.

 • Kurvinen-Antti-uutiskuva.jpg

  Antti Kurvinen: Parannuksia heikompiosaisten asemaan jatkettava – työllisyyden parantamisessa iso vastuu myös työmarkkinaosapuolilla

  1.5.2017

  Viime aikoina on käyty erikoista keskustelua siitä, kenen tai minkä ansiota työllisyys- ja talouskäänne on. Osa keskustelijoista on antanut ymmärtää, että käänne on tapahtunut Sipilän hallituksesta huolimatta.

 • Vanhanen-Matti-06-2016.jpg

  Vanhanen: Suomen sosiaalista ja alueellista eheyttä rakennettava yhdessä

  1.5.2017

  Tultuani valituksi Keskustan presidenttiehdokkaaksi vuosi sitten, linjasin meidän suomalaisten yhteisen turvallisuuden perustaksi viisaan ulkopolitiikan, uskottavan puolustuksen, yhteiskuntamme eheyden ja taloutemme itsellisyyden. Ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon käsittely osoitti, että maamme ulkopolitiikan linjasta on laaja yhteisymmärrys. Sitä on vaalittava myös tulevaisuudessa. Maailman turvallisuuskehitys on menossa vaarallisempaa suuntaan.

 • Kulmuni-Katri-2017-2-uutiskuva.jpg

  Kulmuni: Työllisyyden parantaminen ja eriarvoistumisen torjuminen Keskustalle tärkeintä

  30.4.2017

  Keskustavetoinen hallitus päätti puoliväliriihessään ratkaisuista, joilla huolehditaan suomalaisten turvallisuudesta, parannetaan työllisyyttä ja torjutaan eriarvoistumista. Nyt toteutuvat esimerkiksi Keskustan ajamat opintotuen huoltajakorotus sekä pieni- ja keskituloisten päivähoitomaksujen alentaminen.

 • Lintilä-Mika-uutiskuva.jpg

  Elinkeinoministeri Mika Lintilä: Luottamusta talouden elpymiseen pidettävä yllä

  28.4.2017

  Suomen talous kasvaa monen vuoden alamäen jälkeen. Yhä useampi työtön on saanut työpaikan. Erityisen myönteistä on, että pitkäaikaistyöttömien määrä jatkaa laskuaan.

 • Kurvinen-Antti-uutiskuva.jpg

  Keskustan Kurvinen: EI autoilijoiden vainolle, JAA kaasu- ja sähköautoille

  28.4.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kurvinen torjuu valtiovarainministeriön keskiviikkona uutisoidun innon nostaa autoilun hintaa. Kurvisen mukaan päästöt täytyy saada alas ympäristösyistä, mutta autoilijoiden rankaisemista parempia keinoja ovat ekologisemmat polttoaineet, modernimpi autokanta ja uudet liikkumisen muodot. VM:n Liikenne- ja viestintäministeriölle esittämän näkemyksen mukaan autoilun ja pysäköinnin hinnankorotukset ovat tarpeen päästöjen vähentämiseksi.

 • Leppä-Jari--uutiskuva.jpg

  Kansanedustaja Jari Leppä Keskustan ehdokas maa- ja metsätalousministeriksi

  27.4.2017

  Keskustan puoluehallituksen, eduskuntaryhmän ja europarlamenttiryhmän yhteiskokous on puolueen puheenjohtajan, pääministeri Juha Sipilän esityksestä valinnut kansanedustaja Jari Lepän Keskustan ehdokkaaksi maa- ja metsätalousministeriksi. Yhteiskokous nimesi Lepän ehdokkaaksi yksimielisesti.

 • Kulmuni-Katri-2017-uutiskuva.jpg

  Katri Kulmuni: Tavallisten perheiden päivähoitomaksut alenevat

  26.4.2017

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Katri Kulmuni on tyytyväinen pieni- ja keskituloisten päivähoitomaksujen alentamiseen hallituksen puoliväliriihen päätöksellä. Ratkaisu päädyttiin tekemään Keskustan esittämällä kohdennuksella, joka hyödyttää maksualennuksia eniten tarvitsevia perheitä.

Edellinen 1 2 3 ... 15 16 17Seuraava