Tapahtumakalenteri

Keskusta.fi / Ajankohtaista / Tapahtumakalenteri
Valtakunnalliset tapahtumat

 

Keskusta liikkeellä koko Suomessa 24. – 26.3.

Keskustan ehdokkaita, kuntapäättäjiä ja järjestötoimijoita, kansanedustajia, ministereitä ja puoluejohtoa on liikkeellä koko maassa noin 250 tilaisuudessa ja tapahtumassa nyt perjantaista sunnuntaihin 24. – 26.3., kun kuntavaalien valtakunnalliset toimintaviikonloppumme alkavat.

Katso tilaisuudet ja tapahtumat lähelläsi, tule mukaan keskustelemaan ja tuo tuttusikin: http://www.huolenpitoa.fi/Suomeksi/Kuntavaalit-17/Vaihtoehtomme/Tule-juttelemaan!

Valtakunnalliset toimintaviikonloput jatkuvat 29.3. – 2.4. välisenä aikana sekä 7. – 9.4. koko Suomessa.

Keskustan seuraava virtuaalitupailta pidetään
tiistaina 28.3. klo 17.30 – 18.30.

Keskustan seuraava virtuaalitupailta pidetään ensi viikon tiistaina 28.3. klo 17.30 – 18.30. Lähetystä voi seurata ja keskusteluun voi osallistua osoitteessa www.virtuaalitupailta.fi tai Keskustan Facebookissa https://www.facebook.com/SuomenKeskusta/.

Virtuaalitupaillassa Keskustan varapuheenjohtajat Katri Kulmuni ja Antti Kurvinen, puoluesihteeri Jouni Ovaska ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen kertovat, keskustelevat ja vastaavat kysymyksiin Keskustan vaihtoehdosta ja siitä, mistä kuntavaaleissa päätetään.

 

***

Keskustan eduskuntaryhmän kesäkokous

Keskustan eduskuntaryhmän kesäkokous pidetään Savonlinnassa ma-ti 21.-22.8. 2017. Ohjelmassa ajankohtainen politiikka, valmistautuminen hallituksen budjettiriiheen sekä tutustumiskäyntejä talousalueen yrityksiin ja yhteisöihin.